Nieuws

Home Nieuws Black Friday menu 2021: relaxt eten na de koopjesjacht
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Black Friday menu 2021: relaxt eten na de koopjesjacht

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november en dat is de dag nadat Thanksgiving Day in de Verenigde Staten wordt gevierd. Dat betekent dat je alle gelegenheid hebt om van koopjes te profiteren. De meeste winkels bieden een week lang extra kortingen. Na een drukke dag shoppen om zoveel mogelijk te profiteren van de lage prijzen, is het fijn om gemakkelijk en lekker te eten. Daarom hebben wij speciaal voor jou een Black Friday menu samengesteld met easy-to-use recepten.

Black Friday menu: kies wat je lekker lijkt

Het Black Friday menu is zo samengesteld dat er altijd gerechten tussen zitten die bij jou in de smaak vallen. Kies wat je lekker lijkt, zoals je ook je slag slaat in het uitzoeken van de beste koopjes tijdens de koopjesjacht. Het is natuurlijk mogelijk om naar voorkeur gerechten uit het menu met elkaar te combineren. Zo maak je een compleet diner helemaal naar eigen wens. De esy-to-use recepten zorgen ervoor dat het extra gemakkelijk is om gerechten op tafel te zetten. Uiteraard mede dankzij onze authentieke producten die voortkomen uit onze gepassioneerde familiekeuken. Zo ben je er niet veel tijd mee kwijt en weet je zeker dat je lekker eet.

Vier je koopjes op grootse wijze

Het leuke van ons Black Friday menu is dat je het afsluiten van de koopjesjacht op 26 november op een grootse wijze kan vieren. Hoe? Door een compleet diner op als tropisch paradijs op tafel te presenteren met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Als aanvulling doe je er dan ook nog een bijgerecht bij. Check snel de speciaal samengestelde menu’s om Black Friday op culinaire manier te vieren.

Black Friday menu 2021: relaxt eten na de koopjesjacht

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie