Nieuws

Home Nieuws Faja Lobi producten populair voor food prepping
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Faja Lobi producten populair voor food prepping

Food prepping is de nieuwe rage die een anker krijgt in de samenleving en Faja Lobi producten vormen daar een perfecte basis voor. De populariteit van Faja Lobi producten voor food prepping heeft daarin al een weg gevonden, bij verschillende kant-en-klare maaltijd producenten. Prep The Food is 1 van de aanbieders hierin met gezonde maaltijdpakketten. Zo zijn er verschillende Prep the Food maaltijden bereid met Faja Lobi Nasi Trafasie en Faja Lobi Bami Trafasie. Dat is natuurlijk niet voor niets, want deze ambachtelijke producten uit onze gepassioneerde familiekeuken zijn authentieke smaakmakers.

Nasi en Bami (eiernoedels)

Prep the Food heeft voor verschillende rijstgerechten en eiernoedelgerechten gebruik gemaakt van Faja Lobi Nasi Trafasie en de Faja Lobi Bami Trafasie:

Zelf food preppen?

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf aan food prepping te gaan doen. Bij food prepping draait het allemaal om de voorbereiding van maaltijden, waarbij gezonde ingrediënten het uitgangspunt vormen. Je kan een weekplanning maken voor het menu en daarvoor maaltijden alvast voorbereiden. Zo kom je na een drukke werkdag niet in de verleiding om naar snacks te grijpen of om een ongezonde maaltijd thuis te laten bezorgen. Bij food preppen ben jij alvast voorbereid op de drukke tijd die komen gaat.

Maak een weekschema

Het is het handigste om een weekschema te maken voor alle maaltijden van de dag. Om je tijd te besparen, hebben wij alvast inspirerende suggesties voor je klaarstaan voor wat je deze week op tafel kan zetten. Kies wat je lekker vindt, doe de boodschappen en begin daarna met food prepping.

Faja Lobi producten populair voor food prepping

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie