Nieuws

Home Nieuws Op zoek naar het perfecte kerstcadeau?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau?

Kerst is niet alleen een tijd van verbinding en gezellig samen zijn, maar ook van lekker eten en cadeautjes. De populariteit van kerstcadeautjes onder de kerstboom neemt elk jaar verder toe. Als jij op zoek bent naar het perfect kerstcadeau dan hebben wij voor jou het allerbeste geschenk beschikbaar: Sandhia’s Recepten Cadeau Box met Kookboek. Daar maak je zeker iemand blij mee en wij maken het jou gemakkelijk. Zo hoef je niet zelf voor een verpakking te zorgen, want de Suprisebox is luxe uitgevoerd met een mooie strik. Dat is dus het perfecte cadeau om met kerst weg te geven.

Origineel kerstgeschenk

Snadhia’s Recepten Cadeau Box met Kookboek is in alle opzichten een fantastisch kerstgeschenk. De verpakking is tropisch, de producten geuren heerlijk en er zit ook nog een dik kookboek in met maar liefst 450 pagina’s (uitstekende waardering met 600+ reviews). Zo geef je meerdere cadeautjes weg in één compleet kerstgeschenk. De cadeaubox bevat maar liefst elf ambachtelijke producten om onder meer Surinaamse roti mee te maken.

Inclusief bestseller kookboek + QR-code

Het kookboek betreft de bestseller Sandhia’s Recepten deel 5. Bovendien is er met de aanwezige QR-code toegang te krijgen tot een veelheid aan recepten per product. Zo zijn er wel vijftig tot honderd variaties te maken met een product aan de hand van easy-to-use recepten en met handige kookvideo’s.

Direct te bestellen bij Bol!

Wil jij iemand blij maken met kerst? Bestel het perfecte kerstcadeau dan direct bij Bol.com met snelle levering. Denk wel aan de pakjesdrukte rond kerst en bestel Sandhia’s Recepten Cadeau Box met Kookboek op tijd. Dan weet je zeker dat je met kerst een geweldig kerstgeschenk onder de kerstboom kan leggen.

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie