Nieuws

Home Nieuws Trassie Trafasie: Beste Product van het Jaar 2021-2022
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Trassie Trafasie: Beste Product van het Jaar 2021-2022

Faja Lobi Trassie Trafasie is verkozen tot het Beste Product van het Jaar in de categorie Smaakmakers. Wij zijn blij! Het is niet de eerste keer dat wij het Beste Product van het Jaar voor een product toegekend krijgen. Eerder wonnen wij al in 2017 met Roti Masala Trafasie 360ml in de categorie Woksauzen. Nu is het de beurt aan de alles-in-1 smaakmaker: Trassie Trafasie 50gr is de nummer 1 onder de smaakmakers en dat is natuurlijk niet voor niets. Als je dit ambachtelijke product uit onze gepassioneerde familiekeuken kent, dan weet je: één keer smaakt naar meer.

Trassie Trafasie: dé absolute smaakmaker

Trassie Trafasie is een van onze ambachtelijke producten waar wij supertrots op zijn. Deze smaakmaker in een klein potje verricht grootse daden in combinatie met een van onze easy-to-use recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Het is een unieke alles-in-1 smaakmaker die de smaakbeleving tot het hoogste niveau tilt voor je gerecht. Je proeft de passie van deze smaakmaker in elk gerecht terug.

Bedankt allemaal!

Het is dankzij jullie dat Faja Lobi Trassie Trafasie tot het Beste Product van het Jaar is gekozen. Wij waarderen het heel erg en bedanken onze 600.000 fans,  het Nederlands publiek en onze handelspartners voor de fantastische support.

Trassie Trafasie: Beste Product van het Jaar 2021-2022

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie