Nieuws

Home Nieuws Pinterest: steeds populairder om inspiratie op te doen
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Pinterest: steeds populairder om inspiratie op te doen

Pinterest is een van de social media kanalen waarbij wij je voorzien van de leukste inspiratie om tropische verrassingen op tafel te zetten. Pinterest is steeds populairder om inspiratie op te doen met kookvideo’s, recepten van de dag, recepten van de week en speciale easy-to-use recepten. Bijvoorbeeld om soep te maken of om een speciaal vleesgerecht te bereiden of van de lekkerste rijstmaaltijd te genieten.

Ontdek Award Winning Recepten

Wij besteden op Pinterest extra aandacht aan onze Award Winning Gerechten. Alle recepten zijn simpel en snel te bereiden, waarbij je iedere keer weer in de keuken je eigen kookkunsten overtreft. De easy-to-use recepten komen uiteraard uit onze gepassioneerde familiekeuken en zijn te maken met onze ambachtsproducten. 

Volg ons ook op Pinterest

Wil je helemaal niets meer missen van Faja Lobi dan raden wij je aan om ons ook op Pinterest te volgen. Je komt dan namelijk terecht in een grote bron van culinaire inspiratie. Wil je een van onze recepten maken dan bewaar je deze gewoon op je eigen Pinterest bord. Je kan daarbij zelf een indeling van borden maken om verschillende groepen recepten te onderscheiden. Op deze manier creëer jij je eigen inspiratiebron met de leukste recepten. Natuurlijk kan je ook gebruikmaken van de mogelijkheid om pins te delen met anderen en daarbij een opmerking toe te voegen.

Pinterest: steeds populairder om inspiratie op te doen

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie