Nieuws

Home Nieuws Hemelvaartmenu 2022: culinair genieten
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Hemelvaartmenu 2022: culinair genieten

Hemelvaartsdag valt dit jaar op 26 mei en is voor velen een vrije dag. Weet jij al wat je gaat doen? Of neem je de vrijdag ook vrij om er een fijn lang weekend van te maken? Je hoeft je in elk geval niet druk te maken om te bedenken wat je moet gaan eten, want wij hebben een fantastisch Hemelvaartmenu 2022 samengesteld. Er zijn zelfs drie menu’s met Sandhia’s Recepten Hemelvaart beschikbaar, zodat je alle keuze hebt. Bijvoorbeeld om zelf gerechten te combineren of om op drie dagen culinair te genieten door alle recepten te volgen, klik hier voor het menu.

Hapjes, lunchen of uitgebreid dineren

Hemelvaartsdag is een vrije dag waarop je lekker je eigen gang kan gaan en dat geldt eveneens voor wat betreft de maaltijden van de dag. Ons Hemelvaartmenu 2022 maakt het namelijk mogelijk om bijvoorbeeld easy-to-use-recepten te bereiden om lekkere hapjes op tafel te zetten, een heerlijke lunch op tafel te maken of uitgebreid te gaan dineren.

Alle variaties mogelijk

Kies om te variëren uit de Hemelvaart recepten de gerechten die je het meeste aanspreken. Bijvoorbeeld voor de lunch het recept Roti Lunchetta Kebab dat ook als voorgerecht voor een uitgebreid diner te maken is. Of door bij de koffie Eksie Koekoe met amandel te serveren. Zo kan je als hoofdmaaltijd van de dag lekkere Nasi Trafasie de luxe maken en Framgeade als dessert bereiden. Kies wat je lekker vindt en maak er een fantastische Hemlevaart van!

Hemelvaartmenu 2022: culinair genieten

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie