Nieuws

Home Nieuws Handigheidje: kookstand aanzetten
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Handigheidje: kookstand aanzetten

Iedereen maakt het wel eens mee in de keuken, dat je vingers net vies zijn en het scherm van je mobiel of tablet op zwart gaat. Dat is vervelend, want je moet dan eerst je vingers schoonmaken om weer toegang tot het recept te krijgen. Of je veegt met je vingers over het scherm, waardoor je mobiel of tablet vies wordt. Dat is geen van beide ideaal en daarom hebben wij daar een efficiënt en simpel handigheidje voor bedacht. Je hoeft alleen maar de ‘kookstand’ bij een recept aan te zetten om te voorkomen dat je mobiel of tablet in stand-by gaat. Het recept op je scherm blijft dan steeds zichtbaar.

Zo werkt het

Maak je een recept via een beschrijving op je smartphone of tablet? Vanaf nu blijft het recept zichtbaar als je standje ‘kookstand’ aanzet. Dat doe je op de volgende manier. Je gaat bij het recept naar ‘bereiden’ en schuift de ‘kookstand’ aan. Zo hoef jij niet meer met vieze vingers het scherm aan te raken of je handen eerst schoon te maken:
Bekijk videoinstructie

STAP 1: Ga naar het recept STAP 2: Ga naar bereiden STAP 3: Schuif de kookstand aan

Handig hè?

Handigheidje: kookstand aanzetten

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie