Nieuws

Home Nieuws Koken met BN’ers: Louise, moeder van Gio, schittert in kookvideo
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Koken met BN’ers: Louise, moeder van Gio, schittert in kookvideo

Koken met BN’ers is een rubriek die steeds populairder wordt met de Faja Lobi ambachtsproducten. Er zijn dan ook steeds meer bekende Nederlanders die kookvideo’s laten zien met onze easy-to-use recepten en ambachtelijke producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Zo is ook Louise, moeder van Gio, aan de slag gegaan nadat zij een poll had gehouden onder haar fans. Maar liefst 90% van de deelnemers aan de poll gaven aan haar graag een kookvideo te zien maken. De moeder van Gio heeft een speciaal recept uitgezocht, namelijk Saté Trafasie (op een bedje van spaghetti), klik hier voor haar video op Instagram. 

Saté Trafasie op een bedje van spaghetti

Louise is net een tv-kok ster in de keuken. Eerst komen de ingrediënten op het aanrecht en daarna volgt een praktische beschrijving voor de bereiding. Zo is het net zo gemakkelijk te volgen als met behulp van onze beschrijving van het recept Saté Trafasie op een bedje van spaghetti in combinatie met onze kookvideo.

Lekker gemakkelijk

De moeder van Gio laat in de kookvideo zien hoe gemakkelijk het is om Saté Trafasie op een bedje te maken. De opmaak van het gerecht zag er prachtig uit en Louise heeft er met haar partner heerlijk van gesmuld. Hoe leuk is het om nu zelf alle ingrediënten aan te schaffen en in de keuken te gaan staan om het gerecht te maken. Zo kook jij op je eigen manier met een BN’er en serveer je een tropische maaltijd aan jezelf, familie of vrienden.

Koken met BN’ers: Louise, moeder van Gio, schittert in kookvideo

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie