👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? We zijn genomineerd! Stem je op ons?❤️
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Maak je eigen online kookboek met Mijn Kookboek

Misschien heb je wel eens gekeken naar Mijn Kookboek, maar is het er nog niet van gekomen om je hiervoor aan te melden. Dat is jammer, want je weet niet wat je allemaal misloopt. Mijn Kookboek is speciaal voor onze 600.000 fans en ambassadeurs ontwikkeld. Sluit je ook aan bij onze kookfamilie en maak gratis je eigen online kookboek. Iedere keer verrassen en inspireren wij je weer met Sandhia’s Recepten. Of je nu op je laptop of op je mobiel zit, je hebt overal gratis toegang tot Mijn Kookboek. De nieuwste creaties komen rechtstreeks je kookboek in en bovendien voorzien wij in een gepersonaliseerd aanbod aan de hand van je eigen interesses.

Maak je eigen online kookboek: ontdek alle voordelen

Je ontvangt als eerste de nieuwste recepten, producten en kookvideo’s. Daarmee loop je al meteen een stapje voor om nieuwe inspiratie op te doen. Heb je een favoriet recept of product dan sla je deze in je eigen online kookboek op. Mijn Kookboek is overal gratis en gemakkelijk te gebruiken. Het gepersonaliseerde aanbod maakt Mijn Kookboek echt van jou, waarbij jij bepaalt hoe vaak je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Bijvoorbeeld iedere dag als je een echte kookfanaat bent of een keer per week, maar maandelijks kan ook. Jouw interesses vormen daarbij het uitgangspunt om jou met een gepersonaliseerd aanbod van het beste van het beste te voorzien. Aan recepten is er nooit gebrek bij Faja Lobi, want wij gaan altijd maar door in de keuken. Oh ja, je kan ook notities maken en Mijn Kookboek als je eigen online kookboek gebruiken om boodschappenlijstjes samen te stellen. Handig toch?

Maak je eigen online kookboek met Mijn Kookboek

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Website van het jaar 2023
Ga naar mijn laatste sessie