👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Faja Lobi producten bij Picnic
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Ochama start met Faja Lobi!

Ken je Ochama al? Dit is een pick-up shop waar je nog gemakkelijker boodschappen doet. Het one-stop shop winkelconcept met afhaalpunten is sinds begin dit jaar in Nederland gelanceerd en het succes is zo groot dat het productaanbod steeds ruimer wordt. Ochama is daarom nu ook gestart met de verkoop van Faja Lobi producten, zodat wij onze 600.000 fans nog meer gemak bieden.

Boodschappen doen bij Ochama

Ben je iemand die weinig tijd heeft om supermarkten te bezoeken, maar ook niet altijd thuis om boodschappen te laten bezorgen? Ochama helpt je uit de brand met een unieke formule. Je bestelt je boodschappen inclusief natuurlijk alle Faja Lobi producten die je nodig hebt online. Daarna krijg je een QR-code en daarmee ga je op een moment dat het jou uitkomt naar een afhaalpunt. Overigens heb je ook de mogelijkheid om je boodschappen thuis te laten bezorgen, want deze service biedt Ochama ook.

Robots doen het werk

Scan je QR-code en in no-time komt er een robot aan die je bestelling bij je komt brengen. Je kan de Ochama app downloaden en je gratis aanmelden om van deze service gebruik te maken. Overigens biedt Ochama veel meer dan alleen Faja Lobi producten en andere ingrediënten voor de dagelijkse boodschappen. Zo heb je ook de mogelijkheid om in de one-stop shop bijvoorbeeld elektronica, speelgoed en kleding te kopen.

  • Gratis lidmaatschap
  • QR-code
  • Pick-up shop
  • Bezorging aan huis
  • Showrooms
  • Uitgebreid productaanbod

Waar is Ochama met Faja Lobi beschikbaar?

Ochama is nog maar net begonnen met het veroveren van Nederland en heeft afhaalpunten in Rotterdam, Leiden, Utrecht en Amsterdam (Diemen) en verschillende afhaallocaties door heel Nederland. Leuk om te weten is dat de one-stop shops een showroom hebben waar alle producten van Ochama te zien zijn.

Faja Lobi biedt net als Ochama optimaal gemak en wij bedienen onze 600.000 fans nu op nog meer manieren. Zo kan je onze Faja Lobi producten op allerlei manieren kopen. Bijvoorbeeld bij supermarkten, toko’s, flitsbezorgers, en pick-up locaties.

Ochama start met Faja Lobi!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
We hebben hem weer!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie