Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Binnen enkele minuten bezorgd!

Gemak dient onze 600.000 fans en nog meer gemak is natuurlijk helemaal perfect. Vooral als je binnen enkele minuten Faja Lobi producten nodig hebt om een van onze easy-to-use recepten te maken. Daarom hebben wij voor al onze culinaire vrienden geregeld dat Getir nu ook van start gaat met Faja Lobi! Zo hoef je niet meer op het laatste moment naar de supermarkt te rennen, hijgend de winkelpaden door te lopen en weer terug naar huis te snellen. Getir maakt het mogelijk om binnen minuten Faja Lobi producten bij je thuis te bezorgen. Dat is pas echt gemakkelijk. Download daarom direct de Getir app op je smartphone.

Besteld? Loop alvast maar naar je deur

Getir is zo snel dat je na je bestelling bij wijze van spreken alvast naar je deur kan lopen om open te doen. Er zijn slechts minuten nodig om je Faja Lobi boodschappen in je keuken te zien verschijnen. De supersnelle bezorgdienst is er ongeveer al in tien minuten. Ben je een pietje-precies? Volg je boodschappen dan real-time in de app, want die mogelijkheid is er gewoon.

Niet thuis? Getir bezorgt overal

Meestal ben je thuis als je erachter komt dat je Faja Lobi producten nodig hebt om een maaltijd te bereiden. Het komt echter ook voor dat je met vrienden in het park aan het chillen bent en nadenkt over wat je gaat eten. Laat dan gewoon de Faja Lobi producten bezorgen op de plek waar je op dat moment bent. Het maakt Getir niet uit of je thuis bent, in het park aan het chillen bent of dat je op je werk bent. Het is zelfs zo dat als je niet thuis bent je toch je spullen thuis kan laten bezorgen. Hoe dan? De bezorger kijkt of er een plekje is om je bestelling veilig achter te laten.

Dit zijn de bezorgtijden

Faja Lobi producten zijn bij Getir te bestellen en binnen minuten te bezorgen vanaf 08:00 uur in de ochtend tot middernacht.

Binnen enkele minuten bezorgd!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kerstmenu 2023
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie