Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Vernieuwd speciaal voor jou!

Heb je hem al gezien of nog niet? Onze nieuwsbrief is speciaal voor jou vernieuwd en sluit perfect aan op je interesses. Het is niet zomaar een nieuwsbrief, maar één die helemaal custom made is. Weet je wat dat betekent? Dat de inhoud van de nieuwsbrief specifiek is afgestemd op wat jij lekker, leuk en belangrijk vindt. Daarin maken wij het onderscheid net als natuurlijk met al onze easy-to-use recepten en Faja Lobi producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Bepaal zelf of je iedere dag (aan te raden), iedere week of één keer per maand de nieuwsbrief wilt ontvangen. De vernieuwde nieuwsbrief is zo gemaakt, dat deze op ieder device (Mobiel/Tablet/PC) goed te bekijken is en ook voor de wat oudere toestellen.

Hoe kom ik aan de vernieuwde nieuwsbrief?

Dat is heel simpel. Je gaat naar Mijn Kookboek om gratis je persoonlijke online kookboek te maken. Dat is op zich al leuk, want je krijgt als eerste onze nieuwste recepten en kookvideo’s te zien. Zo sla je eenvoudig je favoriete recepten en producten op en gebruik je het persoonlijke kookboek ook gemakkelijk om een boodschappenlijstje op te stellen. Je wilt natuurlijk niets mislopen en wij bieden je keuze om aan te vinken hoe vaak je onze custom made nieuwsbrief wilt ontvangen. Per dag, per week of per maand? De keuze is aan jou.

Dagelijkse nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief is vernieuwd en dat maakt het nog leuker om elke dag je mailbox te bekijken of de custom made inhoud al is aangekomen. Dit kan op je mobiel net als op je tablet of op je PC of laptop. Iedere dag rond hetzelfde tijdstip komt de nieuwsbrief bij je aan en begroeten wij je persoonlijk. Je krijgt het recept van de dag te zien net als een favoriet van onze 600.00 fans en ontdekt het laatste nieuws. Wij raden aan om de dagelijkse nieuwsbrief aan te vinken via Mijn Kookboek, want dan blijf je echt van alles als eerste op de hoogte.

Wekelijkse nieuwsbrief

Mocht je meer behoefte hebben aan wekelijkse inspiratie die gebaseerd is op je interesses dan vink je deze optie aan via Mijn Kookboek. Je hebt altijd op elk gewenst moment de mogelijkheid om te switchen naar het dagelijks ontvangen van de nieuwsbrief. Of om daarmee te beginnen en als je het gepersonaliseerde nieuws toch per week wilt ontvangen, is dat net zo gemakkelijk in te stellen.

Maandelijkse nieuwsbrief

In de maandelijkse nieuwsbrief ben je in één klap op de hoogte van het laatste nieuws, krijg je fantastische recepten voorgeschoteld op basis van je interesses en krijg je natuurlijk toegang tot het weekmenu. Wil je vaker de nieuwsbrief van ons ontvangen? Dan vink je gewoon de dagelijkse of wekelijkse optie aan.

Heb je feedback voor ons? Reply vooral op de nieuwsbrief met je tips!

 

Vernieuwd speciaal voor jou!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kerstmenu 2023
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie