Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Madame Jeanette Sambal is genomineerd!

Madame Jeanette Sambal is genomineerd voor het Beste Product van het Jaar 2022-2023 in de categorie 'smaakmakers'. Help jij ons mee deze smaakmaker naar de eerste plek op het podium te brengen? Het is ons vorig jaar al gelukt met Faja Lobi Trassie Trafasie en ook dit jaar willen wij samen met jouw hulp weer winnen. Klik hier om je stem uit te brengen. 

Madame Jeanette Sambal wint harten

Madame Jeanette Sambal is een echte smaakmaker om in allerlei gerechten toe te passen en wint direct je hart. Deze smaakmaker verandert je kijk op eten en niet alleen als toevoeging in gerechten. Ook als basis voor dressing of om een lekkere dipsaus te maken, maakt deze madame het onderscheid.  Het geheim achter het succes is ons homemade recept dat van generatie op generatie is overgedragen.

Stem mee voor de bekroning

Het is natuurlijk fantastisch als Madame Jeanette Sambal de kroon mag dragen in de categorie Smaakmakers van het Beste Product van het Jaar 2022-2023. Jouw stem is belangrijk om voor de bekroning te zorgen. Wij vragen je dan ook of je even een minuutje van je tijd wilt geven om je stem uit te brengen. Bedankt, ook namens Madame Jeanette!

Madame Jeanette Sambal is genomineerd!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Kerstmenu 2023
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie