👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Faja Lobi producten bij Picnic
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Loaded fries met Crispy Kip

Het Recept van de Week staat klaar en je maakt het op de dag die jou het beste uitkomt. Vandaag bijvoorbeeld of morgen als je nog geen tijd hebt gehad om boodschappen te doen. Haal de ingrediënten in huis voor het Recept van de Week en bereid je voor op een geweldige maaltijd. Zet Loaded fries met crispy kip op het menu om je dag pas echt helemaal perfect te maken. Smul ervan, geniet ervan en deel je ervaring met iedereen om je heen. Dit Recept van de Week is er één voor iedereen bij wie friet en kip in de smaak valt.

Loaded fries met crispy kip: culinaire luxe

Loaded fries met crispy kip als Recept van de Week is luxer dan je misschien denkt. Het is meer dan alleen kip over de friet heen leggen en eerder een waar kunstwerk om te zien en te proeven. Luxe frites met kip en topping, is zoals je gewend bent van onze recepten met het grootste gemak klaar te maken. Zorg dat je de ingrediënten in huis hebt en volg gewoon de stappen van het Recept van de Week. Kijk je liever naar de manier waarop het gerecht wordt gemaakt? Dat komt goed uit, want er is voor dit Recept van de Week natuurlijk een kookvideo beschikbaar. Nog even een tip, stel het gerecht in op het aantal personen dat aan tafel schuift. Dit doe je door het aantal personen te wijzigen bij de beschrijving van het recept Loaded fries met crispy kip. Klik hier voor het recept met kookvideo. 

Loaded fries met Crispy Kip

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
We hebben hem weer!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Ga naar mijn laatste sessie