Nieuws

Home Nieuws De hit van dit moment: Traybake!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

De hit van dit moment: Traybake!

Traybake is een trend op dit moment en iedereen die het al eens gegeten heeft, weet waarom. Traybaking is een variant van eenpansgerechten met het verschil dat je alle ingrediënten in de oven klaarmaakt. Het enig wat je hoeft te doen, is de ingrediënten in stukken snijden, op de bakplaat leggen en met elkaar mixen. Echt easy en zo lekker en gezond te maken als je wilt met bijvoorbeeld een variatie aan groenten, aardappels en vlees. Wij hebben alvast een inspiratie traybake recept voor je gemaakt. Traybake Trafasie is het recept waarmee jij je traybake avontuur kan beginnen.

Traybake Trafasie: lekker gemakkelijk

Traybake Trafasie is een recept dat gemakkelijk te maken is. De hoofdingrediënten bestaan uit kippendijfilet, aardappelen en verschillende groenten. De bijzonder authentieke en originele smaak komt erbij door gebruik te maken van Faja Lobi Bami Trafasie en Trassie Trafasie. Dit is ook meteen het geheim achter de smaak van dit traybake gerecht. Het unieke aan deze traybake is dat je een speciale marinade maakt. Dit is heel simpel hoor, want je hoeft alleen maar een paar ingrediënten te mixen en de marinade is klaar voor gebruik. Heb je de beschrijving gevolgd dan is Traybake Trafasie al na dertig minuten in de oven klaar om te serveren. Vergeet niet om het lekkere sausje erbij te maken met Faja Lobi Madame Jeanette Sambal. Klik hier voor het recept met kookvideo.

De hit van dit moment: Traybake!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie