Nieuws

Home Nieuws Kerstmenu 2022 + Oud & Nieuw menu 2022
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Kerstmenu 2022 + Oud & Nieuw menu 2022

Daar is ie weer! Het kerst en oud&nieuw menu! Ben je druk bezig met de voorbereidingen voor kerst of denk je al aan Oud & Nieuw? Wij helpen je graag een handje met een inspirerend Kerstmenu en fantastisch Oud & Nieuw menu. De feestelijke dagen en een mooi uiteinde krijgen extra glans als je de gezelligheid aan tafel viert met lekker eten. Iedereen geeft natuurlijk een andere invulling aan het kerstdiner en de kerstdagen, maar daar spelen wij met ons Kerstmenu 2022 op in.

Kerstmenu 2022: voor iedereen wat lekkers

Het Kerstmenu 2022 bestaat uit een samenstelling van voorafjes & voorgerechten net als uit hoofdgerechten en desserts. Daarbij is er ruimte voor bijgerechten als je echt uit wilt pakken met kerst. De voorafjes zijn overigens ook als hapjes te presenteren en door gerechten te combineren kan je er ook een buffet van maken. Dan kiezen je gasten zelf uit alle gerechten en heeft iedereen het naar de zin. Wil je het jezelf gemakkelijk maken dan selecteer je alle gerechten van Menu 1, 2 of 3. Of je kan het Kerstmenu 2022 bekijken om zelf te variëren met de kerstrecepten en je eigen menu samen te stellen.

Leuke tip voor een kerstcadeau

Vier je kerst met kerstcadeautjes? Dan hebben wij nog een leuke tip voor een kerstcadeau. Sandhia’s Recepten Deel 6 is een prachtig kerstcadeau om het hele jaar door volop culinaire inspiratie op te doen.

Op naar Oud & Nieuw met een geweldig menu

Tijd om even na te genieten van de kerstdagen is er haast niet, want het volgende feest staat alweer voor de deur. Ons Oud & Nieuw menu is net zo inspirerend als het Kerstmenu 2022 met geweldige hapjes en gerechten om het uiteinde en een nieuw begin feestelijk in te luiden. Combineer leuke hapjes of serveer een compleet gerecht met meerdere gangen.

Fijne feestdagen en dat alles lekker mag smaken!

Kerstmenu 2022 + Oud & Nieuw menu 2022

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie