Nieuws

Home Nieuws Beste Website & Beste product v/h Jaar!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Beste Website & Beste product v/h Jaar!

Goed nieuws! Wij hebben voor de 8ste keer de award voor Beste Website v/h Jaar gewonnen in de categorie ‘Food & Beverages’. Nog meer goed nieuws! Wij hebben ook de award voor het Beste Product v/h Jaar in de categorie ‘Smaakmakers’ binnengesleept, dit jaar met de FAJA LOBI Madam Jeanette Sambal. Het is al de derde keer dat we het Beste Product v/h Jaar winnen! Zo hebben wij eerder al in 2021 gewonnen in de categorie 'Smaakmakers' met de FAJA LOBI Trassie Trafasie, en in 2017 in de categorie ‘Sauzen’ gewonnen met de FAJA LOBI Roti Masala Trafasie. Het lijkt niet op te houden met de prijzenregen die ons niet alleen winnaars laat voelen, maar ook laat zijn. Wij voegen de verse awards toe aan onze trotse prijzenkast dankzij jullie!

Ons team bedankt jullie

Wij zijn onze 600.000 fans bijzonder dankbaar, want met jullie winnen wij steeds weer, een erkenning op ons werk harde werken. De onvoorwaardelijke steun van de afgelopen 40 jaar doet ons goed. Bedankt trouwe fans en kijk alvast uit naar 2023, want dat wordt een jaar waarin je van onze kant nog veel verrassingen mag verwachten. Natuurlijk doen wij dan samen met jullie ook weer mee aan de verkiezingen, want wij willen samen de beste zijn voor- en met jullie!

Beste Website & Beste product v/h Jaar!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie