Nieuws

Home Nieuws Recept van de week: Loaded FrietjeAnders!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Recept van de week: Loaded FrietjeAnders!

Tussen alle voorbereidingen voor het eindejaar wil je natuurlijk ook lekker eten. Misschien met wat minder tijd, maar vooral wel met de zekerheid van een lekkere maaltijd. Daarom hebben wij speciaal voor jou een bijzonder recept van de week klaarstaan. Loaded FrietjeAnders! is tot recept van de week verheven en dat is niet zonder reden. Het nieuwe recept kent een bijzonder geheim en dat is de spectaculaire Madam Jeanette Honing-Mayo Saus. De smaak is mild pikant met een lichtzoete toon en dit maakt Loaded FrietjeAnders! echt anders.

Gemakkelijk en lekker 

Af en toe ben je toe aan een simpel, maar lekkere maaltijd. Dat is precies waar Loaded FrietjeAnders! voor staat. Lekker gemakkelijk klaar te maken en een gerecht dat heerlijk smaakt. Wat wil je nog meer? Een beetje variatie misschien? Dat kan hoor, want dan voeg je gewoon een gesnipperd uitje toe om er een speciaal tintje aan te geven. Maak het recept van de week wanneer het je uitkomt en bespaar tijd. Dit gerecht staan in no-time op tafel. Er is nog een voordeel, want je hebt er maar weinig ingrediënten voor nodig. 

Recept van de week: Loaded FrietjeAnders!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie