Nieuws

Home Nieuws Must haves voor je keukenkastje
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Must haves voor je keukenkastje

Er zijn kruiden en smaakmakers die in je keukenkastje niet mogen ontbreken. Je hebt vast wel zout en peper binnen handbereik, maar er zijn nog veel meer must haves voor je keukenkastje. Vooral als je graag iedere dag lekker wilt eten. Dat kan natuurlijk met al onze easy-to-use recepten. Als je er dan voor zorgt om de must haves in je keukenkastje te hebben, geniet je elke dag van een lekkere maaltijd. 

Dit zijn de must haves

Faja Lobi Trassie Trafasie 50 gr is een complete smaakmaker in een klein potje. Je hebt er steeds maar een klein beetje van nodig voor de bereiding van allerlei Surinaamse vlees-, rijst-, pasta-, vis-, groenten- en eiergerechten.

Faja Lobi Roti Kip Masala 60 gram is een kruidenmelange en is volgens origineel Hindoestaans recept bereid. Deze unieke kruidenmelange gebruik je onder meer voor het maken van Roti Kip Masala. Niet voor niets hebben veel van one 600.000 fans deze masala tot de beste uitgeroepen. 

Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie 200 gram is een echte must have in je keukenkastje om een speciale Javaanse satésaus mee te maken. Er zijn vers gebrande pinda’s voor gebruikt en wil je de saus pikant maken dan doe je er een Madam Jeanette peper bij. Je kan dit multifunctionele product ook gebruiken als smaakmaker door aan je gerecht 1 of 2 ervan theelepels toe te voegen.

Faja Lobi Madam Jeanette Sambal 195 gr mag zeker niet in je keukenkastje ontbreken. Dit is de ultieme smaakmaker bij de bereiding van allerlei dipsauzen en dressings. Bijvoorbeeld voor Faja saus, Madam Jeanette Saus en de befaamde Madam Jeanette Honing-Mayo Saus.

Hier kan je meer dan 50 recepten mee maken

Een gevuld keukenkastje begint bij de basis en dan kunnen wij niet om de volgende producten heen, die je echt nodig hebt. Faja Lobi Nasi Trafasie 140 gr en Faja Lobi Bami Trafasie 140 gr gebruik je om snel en in een handomdraai meer dan 50 recepten te maken.

Must haves voor je keukenkastje

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie