👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? 3 nieuwe Roti verrassingen
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Recept v/d Week: Chicken Twister Trafasie

Chicken Twister Trafasie is verkozen tot het Recept van de Week. Deze week maken wij het spannend, want dit gerecht kent een bijzondere twist. Die draai geef je er zelf aan door de manier waarop je het gerecht bereidt, waarbij de kookvideo precies laat zien hoe je dat doet. De magic zit hem in de ingrediënten en in de uitvoering, waarna je gezellig aan tafel een ware smaakexplosie proeft. Chicken Twister Trafasie is superlekker en laat het water al in je mond lopen als je het gerecht in de oven schuift.

Smaakexplosie in je mond

Er zijn van die gerechten die je net even anders bereidt en net even wat spannender en avontuurlijker zijn, maar die je bovenal een unieke smaak doen beleven. Chicken Twister Trafasie is daar als Recept van de Week een voorbeeld van. De receptuur komt uit onze gepassioneerde en authentieke familiekeuken. Een recept gaat bij ons pas de deur uit als dit perfect is in alle opzichten. De geur, kleur, structuur en samenstelling van ingrediënten is geperfectioneerd, maar dat proef je zelf als Chicken Twister Trafasie als je de smaakexplosie in je mond ervaart.

Het geheim? Draaien voor een twist

Chicken Twister Trafasie kent meerdere geheimen, maar het onderscheid wordt gemaakt door het gerecht in bladerdeeg in spiraalvorm te draaien. Ook jij kan dit Recept van de Week gemakkelijk maken door het recept stap voor stap te volgen. Wil je de perfecte spiraaldraai maken? Bekijk dan de kookvideo die je bij dit gerecht vindt.

Recept v/d Week: Chicken Twister Trafasie

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
We hebben hem weer!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie