👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? We zijn genomineerd! Stem je op ons?❤️
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Paratha & Traybake? Super duo.. toppers v/d week!

Geef zelf kleur aan de zomer met Paratha & Traybake. Dit is een super duo waar het water al van in je mond loopt als je naar de kookvideo kijkt. Het is niet voor niets dat Paratha & Traybake tot toppers van de week zijn uitgeroepen. Check direct het volledige recept van Paratha Trafasie met ketjap traybake. Wedden dat je meteen naar de winkel gaat om alle ingrediënten in te slaan?

Super duo, maar waarom?

Paratha & Traybake vormen een super duo, maar waarom is dat eigenlijk zo? Deze maaltijd heeft alles te bieden wat je nodig hebt. Een gezonde variatie aan groenten die kleur geven aan je gerecht en het gemak om het op te eten. Dit is meteen ook het geheim achter deze fantastische combi.

Paratha Trafasie

Paratha Trafasie is een variant van roti, waar je op een simpele manier een hoorntje van maakt. Je vult het hoorntje en smult ervan. Zo simpel is het. En lekker natuurlijk ook. De roti variant met geroosterde kruiden ofwel Paratha Trafasie combineert perfect met de ketjap traybake in de oven.

Extra lekker met Borreldip Trafasie

Gooi er een sausje overheen. Niet te weinig, maar ook niet teveel. Precies genoeg om de smaken elkaar te laten versterken. Borreldip Trafasie maakt onderdeel uit van de serveertip die je bij het gerecht vindt. Deze borreldip is een dipsaus die bij allerlei Surinaamse gerechten past en is met verse kruiden en specerijen bereid.

Paratha & Traybake? Super duo.. toppers v/d week!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Website van het jaar 2023
Ga naar mijn laatste sessie