👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? We zijn genomineerd! Stem je op ons?❤️
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Nu te koop in elke Albert Heijn!

Faja Lobi producten zijn al jaren in populariteit aan het groeien, dankzij jullie, en als kers op de taart sinds juli te koop in iedere Albert Heijn! Dat zijn nogal wat vestigingen waar je 20 producten van ons in de schappen vindt. Het is geweldig dat Albert Heijn net als al onze 600.000 fans vertrouwen in ons heeft.

1.000+ vestigingen van Albert Heijn

Er zijn nu 1.000+ vestigingen van Albert Heijn waar jij gemakkelijk Faja Lobi producten vindt om de lekkerste gerechten mee te maken. Uiteraard met behulp van gemakkelijke recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Bestel je online bij AH? Dan voeg je de Faja Lobi producten toe en krijg je deze bij de rest van je boodschappen thuisbezorgd.

Altijd verkrijgbaar

Doe je niet iedere keer boodschappen bij de Albert Heijn? Dan zijn Faja Lobi producten wel bij een andere supermarkt of toko verkrijgbaar. Bijvoorbeeld bij Jumbo net als bij Plus of met een online bestelling via PicNic of zelfs bij Bol. Com. Wat dat betreft zijn er vele andere verkooppunten beschikbaar in Nederland om je slag te slaan. Vul je postcode of woonplaats in om de dichtstbijzijnde winkel met Faja Lobi producten te vinden.

Aantal verkooppunten blijft groeien

Het aantal verkooppunten met Faja Lobi producten blijft maar groeien. Dat er 1.000+ vestigingen zijn van Albert Heijn met onze producten is weer een stap voorwaarts. Wij marcheren door om heel Nederland straks in de directe omgeving en naar eigen voorkeur te bedienen, er komen meer supermarkten aan die binnenkort landelijk gaan!

Mis je een filiaal?

Missen jullie nog een filiaal? Laat het ons weten via het speciale formulier. Onze accountmanagers gaan dan direct aan de slag om het te regelen. Dan zorgen wij er samen voor dat jouw favoriete filiaal Faja Lobi producten in het assortiment opneemt.

Nu te koop in elke Albert Heijn!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Nu landelijk verkrijgbaar bij AH!
Website van het jaar 2023
Ga naar mijn laatste sessie