👀 Onze nieuwste blogpost al gelezen? Halloween menu 2024: griezelig lekker
Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld. Lees hier onze missie ❤️

Nieuws

Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of probeer onze AI Receptentool
Bestel ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

3 nieuwe Roti verrassingen

Zin om wat nieuws te proberen? Wij hebben de oplossing voor jou. Misschien omdat je belangrijk bezoek krijgt of omdat je gewoon zin hebt om even in de keuken te staan en jezelf en je mede-eters te verrassen. Laat je inspireren door 3 nieuwe Roti verrassingen en oordeel zelf hoe het smaakt. Behoefte aan nog meer kooktips? Ontdek hier dan onze nieuwste kookvideo’s

  1. RotiChoti Quiche maken
    Hoeveel tijd heb je vandaag om in de keuken te staan? Als je wat nieuws wil proberen en je hebt ongeveer een kwartier de tijd, dan is deze heerlijke RotiChoti Quiche een goede keuze. Deze heerlijke maaltijd is voor twee personen, maar pas de hoeveelheid van de ingrediënten aan en iedereen kan aanschuiven vanavond. Zorg dat je op tijd alles in huis hebt en dan sta je voor een nieuwe uitdaging: laat het nieuwe gerecht je smaken. Je kunt vast niet wachten, dus probeer het vandaag nog uit.
  2. Denk aan de belangrijke eiwitten
    Zin om wat nieuws te proberen? Als je dol bent op kip, dan is dit recept het proberen meer dan waard. Kipfilet is namelijk erg gezond, het bevat veel eiwitten en die hebben we allemaal nodig. Ook voor kinderen zijn eiwitten belangrijk, zeker als ze volop in de groei zijn. Lekker veel groenten erbij, zoals rauwkost, selderij en sla en dan heb jij binnen no time een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel staan.
  3. Kip met honing, dat is smullen
    Voor alle kipliefhebbers is het echt een must om dit gerecht klaar te maken. Zeker de combinatie met honing is een top combinatie. Genoeg eiwitten, lekker zoet en ook nog gezond dankzij de ruime hoeveelheid groenten. Breng je gasten in verleiding en laat ze eens kijken hoe goed jij kunt koken!
3 nieuwe Roti verrassingen

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
Wij zijn genomineerd. Stem op ons!
In meer dan 2500 winkels te koop!
Ga naar mijn laatste sessie