Nieuws

Home Nieuws Het geheim van Surinaamse Bami...!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

Het geheim van Surinaamse Bami...!

Gebruikte pasta: In de Surinaamse keuken wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten pasta zoals mie, tjauw min (dunne Chinese eiermie) of spaghetti als alternatief van de Surinaamse mie; aangezien de Surinaamse mie, die dun en extra geel van kleur is, in Nederland niet verkrijgbaar is wordt als alternatief spaghetti gebruikt. 

Javaanse kruiding: Voor de kruiding maken wij gebruik van de geheimen uit onze familiekeuken, zo worden de samengestelde kruiden 4-6 weken vooraf gerijpt voor de beste smaak; in onze familiekeuken gaan we nog een stap verder door gebruik te maken van allergeen- en glutenvrije kruiden. De eçhte Javaanse trassie trafasie is in Surinaamse bami een onmisbare finishing touch, nog sterker trassie trafasie wordt in nagenoeg alle gerechten gebruikt voor net de juiste finishing touch.

Garnering: Als garnering wordt Surinaams Zuurgoed gebruikt, een ongeëvenaarde tafelzuur de moeite waard om het snel te proeven. Surinaamse bami is heerlijk met o.a. Moksie Metie, Kasripo Kip!

• RECEPTEN SURINAAMSE BAMI: https://fajalobi.nl/b/ip

• WAAR TE KOOP: https://fajalobi.nl/b/fk 

Het geheim van Surinaamse Bami...!
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!