Nieuws

Home Nieuws Sandhia's Recepten Welkom Box
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Sandhia's Recepten Welkom Box

Welk ambachtsproduct moet ik als eerste uitproberen? Maak eenvoudig kennis met onze gepassioneerde familiekeuken

Een eerste kennismaking laat altijd een indruk achter. Wij willen jouw eerste indruk van onze gepassioneerde familiekeuken onvergetelijk maken. Daarom helpen wij je met Sandhia’s Recepten Welkom Box op weg. Het is namelijk voor te stellen dat je door het enorme productaanbod van Faja Lobi niet weet waar je mee moet beginnen. 

Unieke ambachtsproducten in Sandhia’s Recepten Welkom Box

Jouw culinaire reis begint daarom hier met een selectie van unieke ambachtsproducten die zorgvuldig zijn geselecteerd. De eindbestemming is een tropische maaltijd op je bord. Bestel Sandhia’s Recepten Welkom Box met of zonder kookboek. De Welkom Box is ideaal om je op een eenvoudige manier kennis te laten maken met onze gepassioneerde familiekeuken. 

Recepten voor de ambachtsproducten uit de Welkom Box

Weet je wat zo leuk is aan Faja Lobi? Dat er voor elk ambachtsproduct uit onze Welkom Box en ook uit ons complete aanbod lekkere recepten beschikbaar zijn. Kook wat vaker met onze recepten en je groeit uit tot een echte chef-kok. Onze easy-use recepten met ambachtsproducten laten je elke dag weer genieten van een topmaaltijd. De lekkerste recepten vind je natuurlijk ook in het kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5.

Laat je ons weten hoe je eerste indruk is van het kookboek Sandhia’s Recepten Deel 5 en onze ambachtsproducten uit de Welkom Box? Er zijn nu al meer dan vijfhonderd recensies gegeven van ons besteller kookboek en wij zien die van jou daar graag ook bij.

Sandhia's Recepten Welkom Box

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie