Nieuws

Home Nieuws Hoe kan ik jullie ambachtsproducten eenvoudig maken?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Hoe kan ik jullie ambachtsproducten eenvoudig maken?

Wat eten we vandaag makkelijk en snel? Wij laten je dat graag zien, want onze producten zijn eenvoudig te maken. Zo hebben wij per product wel 5 tot 100 recepten om uit te kiezen. Jay en Sandhia Laigsingh zijn de creators die elk recept uit de familiekeuken niet alleen bedenken, bereiden en testen, maar ook uitgebreid beschrijven. Daarom zijn onze familierecepten easy-to-use. Wij laten je hier graag zien hoe jij eenvoudig onze producten kan gebruiken, telkens weer met een nieuwe variatie.

Je boodschappenlijstje

Bij elk van Sandhia’s recepten staan de ingrediënten vermeld die je nodig hebt. Je kan het boodschappenlijstje printen, e-mailen, appen of in je notities zetten. Heb je de boodschappen met onze ambachtsproducten en andere ingrediënten gedaan? Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Lees de uitgebreide beschrijving van het recept of bekijk de kookvideo.

Kookvideo’s voor het gemak

Er zijn van vele recepten uit onze familiekeuken kookvideo’s gemaakt, die onder meer te vinden zijn op ons YouTube kanaal. Heb je een keer een recept gemaakt dan voeg je deze eenvoudig toe aan je eigen kookboek. ’Mijn Kookboek’ dat populair is bij onze 600.000 fans voorziet bovendien in nog meer gemak. Zo ontvang je van ons de nieuwste creaties, producten en kookvideo’s. Wil je van alles op de hoogte blijven? Volg ons dan via Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, TikTok en Twitter.

Nog een laatste tip en supergemakkelijk: klik op Stap voor stap koken koken in bij het recept.

Hoe kan ik jullie ambachtsproducten eenvoudig maken?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie