Nieuws

Home Nieuws Het is heel gemakkelijk om een sterrenchef te zijn met ons culinaire geheim
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Het is heel gemakkelijk om een sterrenchef te zijn met ons culinaire geheim

Onze familierecepten maken het jou gemakkelijk om culinaire verrassingen op tafel te toveren. Iedere dag weer staan onze easy-to-use recepten tot je beschikking. Het is heel gemakkelijk om een sterrenchef te zijn met ons culinaire geheim. Je kijkt gewoon naar onze nieuwste kookvideo’s om Sandhia’s recepten in een handomdraai te bereiden. Meer kookvideo’s vind je op ons YouTube kookkanaal.

Zo vind je gemakkelijk favoriete gerechten

Wil je een lekker voorafje maken of een compleet driegangenmenu op tafel zetten? Of laat jij je liever verrassen met een recept? Dat is allemaal mogelijk, want wij maken het je gemakkelijk om te zoeken. Bijvoorbeeld met de keuze uit verschillende menugangen of met de keuze uit kooktechnieken en categorieën met onder meer ovengerechten, visgerechten,  groentegerechten of toch vegetarisch? Zelfs aan speciale wensen hebben wij gedacht, zoals met onze glutenvrije recepten. Je vind het hier, aan de linkerzijde of op mobiel bij ‘filter recepten’.

Wil jij geen familierecept meer missen?

Dat hoeft ook niet met je aanmelding voor ’Mijn Kookboek’. Daarin sla jij je favoriete recepten op en ontvang je van ons de nieuwste creaties met lekkere recepten, producten en kookvideo’s. Bovendien is het aanbod gepersonaliseerd en sturen wij je naar keuze dagelijks, wekelijks of maandelijks een nieuwsbrief. Volg ons ook via Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Pinterest en TikTok.

Heb je al gehoord van ons nieuwste bestseller kookboek? Sandia’s Recepten Deel 5 is uitgekomen met al 500+ recensies en direct te bestellen. Wees er snel bij, want op = op!

Het is heel gemakkelijk om een sterrenchef te zijn met ons culinaire geheim

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie