Nieuws

Home Nieuws Cadeau gezocht voor je collega’s?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Cadeau gezocht voor je collega’s?

Er zijn voor kerst allerlei leuke cadeaus om je waardering voor medewerkers te laten blijken. Het is de kunst om origineel en uniek te zijn, want daaruit blijkt pas echte waardering. Verras het personeel daarom met een cadeau van Faja Lobi, een tropisch paradijs op tafel! Bekijk hier de leukste tips voor een cadeau en welkomboxen als kerstpakket, erg populair dit jaar.

Bekroond Surinaams kookboek

Met de kerstdagen is het einde van het jaar in zicht. Hoe leuk is het dan om je collega’s te belonen met een kroon op het werk. Daar is een passend cadeau voor beschikbaar, namelijk het Bekroond Surinaams Kookboek: Sandhia’s Recepten Deel 5 (+ 500 reviews). Uiteraard voorzien met een heldere uitleg van onze easy-to-use recepten uit een gepassioneerde familiekeuken.

Uitpakken met een welkombox/bakboxen

Wil groots uitpakken om het personeel een leuke opsteker te geven? Of hen te bedanken voor de inzet tijdens deze periode? Onze welkomboxen zitten vol met ambachtelijke Faja Lobi producten en zijn uitstekend als kerstpakket te geven. Er is keuze uit drie cadeauboxen, zoals de welkombox net als de welkombox + bakmixen en de welkombox + bakmixen + kookboek.

Gepersonaliseerde box in combinatie met live kook event

Wij komen vanuit onze gepassioneerde familiekeuken graag aan ieders wens tegemoet. Daarom heb je ook de keuze om de kerstperiode extra speciaal te maken. Bijvoorbeeld door medewerkers een gepersonaliseerde box thuis te laten ontvangen. De producten en recepten vormen dan de basis om er naar keuze gezamenlijk een live kook event van te maken.

Wil je voor je medewerkers een cadeau op maat? Neem dan contact op via dit formulier.

Cadeau gezocht voor je collega’s?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie