Nieuws

Home Nieuws Terugblikken en vooruitkijken
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Terugblikken en vooruitkijken

2020 is een bewogen jaar geweest. Iedereen heeft een jaar beleefd dat niemand zich heeft kunnen voorstellen. Zo heeft een ieder zich moeten aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Thuis werd de plek waar je de meeste tijd spendeerde, maar dat bracht ook creativiteit en leuke ideeën met zich mee. Bijvoorbeeld door uitgebreid de tijd te nemen om te koken en de lekkerste gerechten te bereiden. Wij zijn blij dat we ons steentje hierin hebben kunnen bijdragen!  

Kerst: verbroedering, vreedzaamheid en culinair genieten

Het is verder ook een jaar, waarin betrokkenheid zich heeft tentoongespreid. Nu is het met de kerst in zicht een tijd van verbroedering, vreedzaamheid en culinair genot. Misschien komt niet iedereen aan tafel die je graag had gezien. Dat is even niet anders. Maak er toch gewoon het beste van en verwen jezelf en wel aanwezige dierbaren met de heerlijkste kerstgerechten. Kerst inspiratie is er genoeg met de lekkerste easy-to-use recepten.

2021: een jaar vol ontwikkelingen en verrassingen

2021 is een nieuw jaar met van ons uit veel verrassingen en allerlei ontwikkelingen die op de planning staan. Zo komen er veel nieuwe introducties, nieuwe producten en zijn er enkele grote primeurtjes te verwachten. Daar zetten wij ons met ziel en zaligheid voor in. Uiteraard houden wij je op de hoogte van al het laatste culinaire nieuws.

Team Faja Lobi wenst je voor nu een fijne kerst op een manier dat het kan en alvast een mooi eindejaar toe!

Terugblikken en vooruitkijken

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie