Nieuws

Home Nieuws Wil je als eerste de nieuwste recepten ontvangen?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Wil je als eerste de nieuwste recepten ontvangen?

Allereerst de allerbeste wensen voor een heel gezond en voorspoedig 2021 met vreugde, gezondheid en voorspoed!

Het is al ideaal om toegang te hebben tot een fantastisch aanbod met easy-to-use recepten en kookvideo’s. Het is nog leuker om direct op de hoogte te komen van de nieuwste recepten die wij lanceren. Of dat je al je favoriete recepten op één plek kan verzamelen. Daarom is er de mogelijkheid om van Mijn Kookboek gebruik te maken. Maak simpel en gratis je eigen account aan om van alle voordelen te profiteren.

Mijn Kookboek: ideaal om thuis altijd lekker te koken

Een van de voordelen van Mijn Kookboek is dat je al je favoriete recepten gemakkelijk op één plek bewaart. Dat geldt eveneens voor producten en kookvideo’s die eenvoudig op te slaan zijn. Met Mijn Kookboek creëer je als het ware je eigen persoonlijke online kookboek om de lekkerste gerechten te maken. Je krijgt ook de kans om de nieuwste creaties direct uit te proberen.

Nieuwste recepten

De nieuwste recepten komen rechtstreeks in je kookboek terecht. Wij houden graag rekening met je persoonlijke voorkeuren. Daarom voorzien wij in een gepersonaliseerd aanbod op basis van jouw interesses. Zo krijg je iedere keer een culinaire verrassing uit onze gepassioneerde familiekeuken gepresenteerd. Er is verder in Mijn Kookboek de gelegenheid om notities te maken en je boodschappenlijstje samen te stellen. Op deze manier heb je echt alles bij de hand:

Mijn Kookboek:

  • Jouw verzameling
  • Jouw suggesties
  • Boodschappenlijst
  • Notities
  • Laatste nieuws

Kies wanneer jij de nieuwsbrief wil ontvangen

Vind je het leuk om onze nieuwsbrief te ontvangen dan laten wij je de keuze hoe vaak je deze wilt krijgen. Kies bijvoorbeeld voor de dagelijkse nieuwsbrief of selecteer een wekelijkse of maandelijkse ontvangst.

Wil je als eerste de nieuwste recepten ontvangen?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie