Nieuws

Home Nieuws Volg je ons al?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Volg je ons al?

Wist je dat onze gepassioneerde familiekeuken bestaat uit 600.000 fans die ons volgen op verschillende social media platforms? Daarmee zijn wij de grootste levensmiddelenfabrikant in de Benelux die trouwe fans heeft die wij als ambassadeurs zien. Sluit je aan bij onze gepassioneerde familiekeuken en profiteer van alle voordelen. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste easy-to-use recepten en kookvideo’s uit een gepassioneerde familiekeuken.

Volg ons via social media platforms

Wij zijn op alle belangrijke en populaire social media kanalen actief. Dat maakt het voor jou gemakkelijk, want je gebruikt je favoriete social media platform om ons te volgen. Zo heb je de keuze om ons via Instagram te volgen of via Facebook net als via Twitter. Vind je het leuk om onze kookvideo’s te bekijken dan is dat eveneens op meerdere manieren mogelijk. Bijvoorbeeld via Instagram, Facebook of YouTube net als via TikToke. Zit je vaak op Pinterest of Twitter dan is het net zo gemakkelijk om ons te volgen. Uiteraard is het mogelijk via meerdere sociale media kanalen op de hoogte te blijven. Zo mis je helemaal niets meer.

Laat je steeds weer verrassen en inspireren

Er zijn natuurlijk meerdere redenen om ons te volgen op social media. Zo zorgen wij ervoor je iedere keer weer culinaire te verrassen en te inspireren met Sandhia’s Recepten. Ook blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Bijvoorbeeld als wij weer eens genomineerd zijn voor de Website van het Jaar en deze dan weer winnen: nu al voor de zevende keer op rij. Kom je erbij? Laat op social media gerust ook wat van je horen door een reactie te geven, we volgen graag wat onze fans willen.

Volg je ons al?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie