Nieuws

Home Nieuws Zakelijke klant? Geen probleem!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Zakelijke klant? Geen probleem!

Faja Lobi Food Solutions is er speciaal voor zakelijke klanten. Wij zijn op het gebied van voedingsmiddelen met onze ambachtsproducten graag uw flexibele partner. Zoekt u een oplossing op maat dan voorzien wij daarin. Zo bedienen wij allerlei sectoren met Faja Lobi Food Solutions uit onze gepassioneerde familiekeuken. Wij zijn uw flexibele partner voor retail, vers grossiers, horeca, food service en gemak.

Retail

Heeft u binnen de retail een toko, supermarkt, e-commercebedrijf, speciaalzaak of buurtwinkel? Onze ambachtsproducten vallen bij een grote doelgroep in de smaak. Ons familiebedrijf heeft maar liefst 600.000 fans op social media.

Vers grossiers

In de branche van vers grossiers bedienen wij vanuit onze gepassioneerde familiekeuken met eigen R&D uw bedrijf op maat. Bijvoorbeeld poeliers, slagerijen, traiteurs, groentespeciaalzaken, delicatessewinkels en andere vers grossiers.

Horeca

Bent u ondernemer in de horeca? Wij bieden onder meer maatwerk aan bezorgrestaurants en restaurants net als aan broodjeszaken, hotels, cafés en tankstations. Ontwikkeling van producten, recepten en kookvideo’s vindt overigens in eigen huis plaats.

Food service

Ook de food service branche voorzien wij graag van onze ambachtsproducten. Ideaal voor onder meer kant-en-klare maaltijdproducenten net als voor de gezondheidszorg en industrie. Wij zijn op allerlei gebieden gecertificeerd van HACCP tot EDI.

Catering

Op zoek naar een ideale oplossing voor catering? In dat geval laten wij u graag kennismaken met Food Solutions voor de cateringbranche. Bijvoorbeeld voor bedrijven, instellingen, scholen en vliegtuigmaatschappijen.

Gemak

Gemak dient de mens, maar zeker ook bedrijven die op zoek zijn naar originele ambachtsproducten. Zo is er onder meer gemak voor retail horeca, fast service restaurants, kiosken met horeca en gemakswinkels.

Bestel uw producten rechtstreeks in onze webshop, bij de groothandel of neem contact met ons op.

Zakelijke klant? Geen probleem!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie