Nieuws

Home Nieuws Download nu voor je telefoon
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Download nu voor je telefoon

Als je op zoek bent naar recepten uit onze gepassioneerde familiekeuken is het wel zo handig als dat snel kan. Dat je niet eerst op je telefoon in de zoekmachine de website hoeft in te voeren. Het is veel gemakkelijker en sneller als je rechtstreeks via het bureaublad van je telefoon bij de nieuwste recepten uitkomt. Dat vinden wij ook en daarom is het mogelijk vanaf heden onze Faja Lobi website op je bureaublad te installeren! Op verzoek van jullie, hebben we i.p.v. een app in de appstore een webapp gemaakt, waardoor het voor ieder toestel makkelijk toegangkelijk is! 

Snel toegang tot recepten: handig in de winkel

De webapp voorziet in snelle toegang tot de nieuwste recepten. Sta je in de winkel en weet je nog niet wat je moet eten dan pak je gewoon even je telefoon. Via de webapp kies je een van onze easy-to-use recepten. Daarna loop je de winkel door om de benodigde ingrediënten in je mandje of winkelwagentje te doen. Vervolgens ga je naar huis en tover je in een handomdraai een tropisch gerecht op tafel. 

Thuis op je gemak recepten zoeken

De snelle toegang tot recepten is natuurlijk niet alleen handig in de winkel als je boodschappen doet. Ook als je thuis op de bank zit en bedenkt wat je vandaag weer moet eten, is het gemakkelijk. Ontbreekt het aan inspiratie en weet je niet in welk gerecht je eigenlijk zin hebt. Kijk dan eens bij ’Wat eten we vandaag’, waar je als je dat wilt inspiratie voor de hele week opdoet. Meld je dan meteen even aan voor Mijn Kookboek, want daar sla je al je favoriete recepten op. Daarnaast maak je hierin een boodschappenlijstje en is er ruimte voor notities. De nieuwsbrief ook ontvangen? Kies dan of je deze iedere dag of wat minder vaak, zoals eens per week of per maand wilt krijgt.

Download hier de Faja Lobi Recepten Webapp gratis: 

ios webapp android webapp

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie