Nieuws

Home Nieuws Verras je geliefde met een Valentijnsmenu
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Verras je geliefde met een Valentijnsmenu

Op 14 februari is het Valentijnsdag en dat is een dag waarop de liefde extra aandacht krijgt. Een romantisch etentje thuis met een Valentijnsmenu is ideaal om je geliefde te verrassen. Daarom hebben wij speciaal voor jou de lekkerste Valentijnsrecepten samengesteld. Onze gepassioneerde familiekeuken voegt altijd aan alle gerechten passie toe. Dat zie je, merk je en proef je echt aan alles. Bekijk hier het Valentijnsmenu en sla alvast de ingrediënten en onze ambachtelijke producten in om straks op 14 februari passievolle gerechten op tafel te zetten.

Valentijnsdag: een dag vol passie, liefde en lekker eten

Valentijnsdag is een dag vol met passie en liefde, maar vooral ook van lekker eten. Het ultieme Valentijnscadeau is dan ook een romantisch etentje dat je helemaal zelf hebt gemaakt. Het spreekwoord zegt toch niet voor niets dat de liefde door de maag gaat. Laat je verrassen en inspireren met onze gerechten voor Valentijnsdag.

Begin Valentijnsdag dag goed: maak een liefdesontbijt!

Valentijnsdag begint perfect als je een liefdesontbijt maakt. De romantiek slaat dan al meteen in als een bom en dat is nog maar het begin. De lunch leent zich perfect om het liefdesvuur verder aan te wakkeren. Om Valentijnsdag helemaal compleet te laten zijn, maak je ook nog de heerlijkste Valentijnsrecepten voor een romantisch diner. Proost daarnaast op de liefde en maak er een onvergetelijke avond van.

Wil je nog veel meer inspiratie opdoen met passievolle gerechten uit onze familiekeuken? Bestel het kookboek Sandhia’s Recepten deel 5. Of nog leuker: bestel het kookboek in luxe verpakking en geef het als verrassing cadeau aan je eigen Valentijn.

Verras je geliefde met een Valentijnsmenu

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie