Nieuws

Home Nieuws Heb je ze al geprobeerd?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Heb je ze al geprobeerd?

Faja Lobi’s kant-en-klare bakmixen zijn na jaren van ontwikkeling gearriveerd! Heb jij ze al geprobeerd? Je maakt er de heerlijkste cakes en bekendste Surinaamse taarten mee. Het leuke is dat er helemaal geen speciale gelegenheid nodig is om wat lekkers te bakken. Met onze nieuwe bakmixen maak je gewoon van elk moment een Surinaams feestje. Het is namelijk altijd feest met een zelfgebakken Surinaamse cake of taart. Vooral als je deze uit je eigen oven tevoorschijn tovert en dat beleef je met Faja Lobi bakmixen!

Surinaamse eiercake recept met kookvideo

Je bent gewend dat onze gerechten met easy-to-use recepten te bereiden zijn. Dat is met de lekkerste Surinaamse cakes en taarten niet anders. Maak deze Surinaamse eiercake maar eens met de kant-en-klare bakmix Faja Lobi Eksie Koekoe Trafasie. Voor extra gemak bekijk je gewoon de kookvideo.

Liever een chocoladecake?

Er zijn verschillende Faja Lobi bakmixen en één daarvan is perfect om een Surinaamse chocoladecake te maken. Faja Lobi Choco Eksi Trafasie is de bakmix die je daarvoor nodig hebt. Het recept staat hier net als de kookvideo. Als je eenmaal aan het bakken bent geslagen met onze bakmixen is er geen weg meer terug. Dan wil je steeds opnieuw heerlijke geuren uit de oven ruiken en van ieder moment een Surinaams feestje maken. Zo maak je een volgende keer deze Surinaamse bruine cake met de kant-en-klare bakmix Faja Lobi Keksi Trafasie.

30+ Surinaamse cakes en taarten met elke bakmix

De bakmixen maken het mogelijk om nog veel meer soorten Surinaamse cakes en taarten in je eigen oven te bakken. Elke bakmix is door onze gepassioneerde familiekeuken samengesteld en geschikt voor wel dertig populaire cakes en taarten. Zo maak je er steeds weer een ander Surinaams feestje van.

 

Heb je ze al geprobeerd?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie