Nieuws

Home Nieuws Onze gifjes al geprobeerd?
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Onze gifjes al geprobeerd?

Bewegend beeld spreekt tot de verbeelding. Dat is in allerlei situaties het geval, zo bewijzen onze kookvideo’s dat onder meer als aanvulling op de easy-to-use recepten. Het is verbeeldingskracht die al is uitgedacht. Omdat extra leven in de brouwerij ook wat meer plezier brengt, hebben wij een aantal gifjes ontwikkeld. Op deze manier bieden wij jou nog meer beleving met het versterken van ons verhaal.

Check alle leuk gifjes

Het is soms lastig om een keuze te maken. Niet alleen als je bedenkt wat je vandaag weer moet gaan eten, maar ook als het om onze gifjes gaat. Elk gifje vertelt weer een eigen uniek verhaal, waar wij jou graag bij willen betrekken. Check alle leuke gifjes hieronder en probeer ze maar eens uit in je stories op Instagram bijvoorbeeld. 

Zegt het voort!

Gifjes zijn natuurlijk net als onze recepten perfect om op social media te delen. Maak er daarom volop gebruik van. Daar zijn ze voor. Zo hoef je niet veel woorden te gebruiken, want een gifje zegt al meer dan genoeg. Deel bijvoorbeeld een recept met je familie, vrienden of collega’s en voeg er een veelzeggend gifje van Faja Lobi aan toe. Of laat weten wat je vanavond gaat eten en inspireer anderen om een tropisch paradijs op tafel te zetten. ’Zegt het voort’ luidt het spreekwoord waar wij je met onze gifjes alle gelegenheid toe bieden. 
 

Klik op een gifje om direct de juiste link te kopiëren.

Onze gifjes al geprobeerd?

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie