Nieuws

Home Nieuws Holi Phagwa menu: kleurrijk feest op tafel
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Holi Phagwa menu: kleurrijk feest op tafel

3x een Holi Phagwa menu om het kleurrijke feest op een bijzondere manier met easy-to-use recepten mee te vieren. Holi Phagwa is een feestdag in Suriname en India die dit jaar op 29 maart valt, want dat is van de Hindoemaand (Chaitre) de eerste dag na de volle maan. Op deze dag vieren de hindoes het nieuwe jaar en daarmee de overwinning van de lente op de winter. Het Holifeest is kleurrijk omdat mensen elkaar poeder in bonte kleuren toewerpen. Zo staat iedereen er gekleurd op en daarmee vallen alle verschillen weg en ontstaat er verbinding. Dat is precies ook wat Faja Lobi uitdraagt en daarom hebben wij drie uitgebreide Holi Phagwa menu’s samengesteld.

3x complete menu’s

Het is tijdens en voor de feestdag, maar ook erna mogelijk om feest te vieren met een Holi Phagwa menu op tafel. Er staan drie menu’s voor je klaar met drie keer keuze uit voorafjes, bijgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Check het Holi Phagwa menu en varieer naar eigen voorkeur. Er staan verschillende kleurrijke gerechten tussen met easy-to-use recepten om het je in de keuken gemakkelijk te maken. Maak bijvoorbeeld het Ananas Eksi Koekoe recept met een diversiteit aan kleuren om het extra feestelijk te maken aan tafel. Zo is het bijgerecht Moksie Mango Zuurgoed eveneens samengesteld met een bonte mix van kleuren.

Er staan nog meer feestelijke menu’s op de agenda, zoals het Paasmenu 2021 net als het Koningsdagmenu! Voor nu eerst ’Subh Holi’ ofwel gelukkig nieuwjaar.

Holi Phagwa menu: kleurrijk feest op tafel

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie