EEN GEPASSIONEERDE FAMILIE

Home EEN GEPASSIONEERDE FAMILIE
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Op deze website zijn Award Winning Recepten, uit het kookboek Sandhia's Recepten, opgenomen van de familie Jay & Sandhia Laigsingh; deze exclusieve familierecepten, afkomstig uit o.a. India, Indonesië, China met een Surinaamse touch, vormen de kers op de taart uit onze gepassioneerde familiekeuken en zijn thuis één voor één door Jay samen met zijn vrouw Sandhia en hun 3 zonen op authenticiteit uitgetest en beoordeeld. De gerechten worden bereid met verse én gerijpte kruiden en specerijen en tevens met verse groenten; daardoor beantwoorden ze aan de smaak- en kwaliteitseisen van liefhebbers van lekker en gezond eten, reden dat deze gerechten deel uitmaken van het dagelijks thuismenu van onze familie. Ongetwijfeld zullen deze exclusieve gerechten ook jullie thuismenu verrijken!

Jay Laigsingh’s passie voor eten kwam niet zomaar uit de lucht vallen: circa 40 jaar geleden richtte Jay als student een bedrijf op, met 10 gulden zakgeld vanuit de garage van zijn ouders. Een droom, die begon bij een kleine toko eerst in Arnhem, daarna in Amsterdam, groeide na zijn afstuderen aan de HEAO-BE te Arnhem uit tot een eigen productiebedrijf. Zo realiseerde hij samen met zijn gezin een nog grotere droom, namelijk het met passie en liefde ontwikkelen van exclusieve producten, recepten, kookvideo’s en kookboeken speciaal voor hun (inmiddels 600.000) culinaire vrienden. De familie vindt het geweldig om haar culinaire vrienden hiermee in staat te stellen deze tongstrelende gerechten te bereiden, waarmee ze zichzelf, hun familie en vrienden verblijden.

Samen met zijn vrouw Sandhia Laigsingh zette Jay de productieactiviteiten voort om deze heerlijke gerechten blijvend aan de man te brengen. Sandhia bleek een perfecte businesspartner en het familiebedrijf was geboren, waarvoor het stel nog steeds met dezelfde passie de Faja Lobi producten ontwikkelt en produceert.

Aangezien Faja Lobi naast een grote populariteit onder Surinaamse Nederlanders, ook een grote populariteit geniet onder autochtone Nederlanders, vegetariërs, flexitariërs en andere levensgenieters, was het onmogelijk om het bedrijf nog met z’n tweeën te runnen. Daarom wordt het echtpaar bijgestaan door haar 3 zoons. Vishay Laigsingh heeft daarbij de dagelijkse operationele leiding over het productiebedrijf, stuurt het sales team aan en maakt deel uit van het directieteam. Vishnu Laigsingh en Rajiv Laigsingh voorzagen het bedrijf destijds van een verfrissende academische inbreng. Mede dankzij deze gevarieerde expertises is Faja Lobi erin geslaagd om de modernste technologie- en marketingtechnieken toe te passen om haar doelgroep te bereiken.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie