Bereidingstips

Home Bereidingstips
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

Tips om Surinaamse gerechten (naar eigen smaak) milder te maken:

Vind je Surinaamse gerechten pittig, dan kan je die op één van onderstaande manieren milder maken:

1. Wokgerechten:
Voeg room, kokosmelk, gebakken uien of tomatenpuree of verse tomaat naar smaak toe.

2. In Nasi en Bami:
Voeg per portie van 4 personen 2 theelepels tomatenpuree en/of een handvol gebakken uien toe; of voeg 1 eetlepel minder van de roerbakmix toe.

3. Bij alle gerechten:
Gebruik als bijgerecht o.a. Zuurgoed Trafasie (Surinaams tafelzuur), Gebakken Banaan, Pinda-Satésaus Trafasie, tomaat (in plakjes gesneden), komkommer.

Op deze manier verkrijgt het Surinaams gerecht een mildere en uitgebalanceerde smaak.

Voor een pittiger smaak:
Voor een pittiger smaak van je Surinaamse gerechten, voeg 1/2 - 1 Madam Jeanette peper toe.

SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SELAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK! KOME DUSHI!

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!