Bereidingstips

Home Bereidingstips
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

Tips om Faja Lobi gerechten (naar eigen smaak) milder te maken:

Vind je onze gerechten pittig, dan kan je die op één van onderstaande manieren milder maken:

1. Wokgerechten:
Voeg room, kokosmelk, gebakken uien, tomatenpuree of verse tomaat naar smaak toe.

2. In Nasi en Bami:
Voeg per portie van 4 personen 2 theelepels tomatenpuree en/of een handvol gebakken uien toe; of voeg 1 eetlepel minder van de roerbakmix toe.

3. Bij alle gerechten:
Gebruik als bijgerecht o.a. Zuurgoed Trafasie, Gebakken Banaan, Pinda Sambel Trafasie, tomaat (in plakjes gesneden) of komkommer.

Op deze manier verkrijgt het gerecht een mildere en uitgebalanceerde smaak.

Voor een pittiger smaak:
Voor een pittiger smaak voeg 1/2 - 1 Madam Jeanette peper toe.

SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SELAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK! KOME DUSHI!

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie