Tips om Faja Lobi gerechten (naar eigen smaak) milder te maken:
Vind je onze gerechten pittig, dan kan je die op één van onderstaande manieren milder maken:
1. Wokgerechten:
Voeg room, kokosmelk, gebakken uien, tomatenpuree of verse tomaat naar smaak toe.
2. In Nasi en Bami:
Voeg per portie van 4 personen 2 theelepels tomatenpuree en/of een handvol gebakken uien toe; of voeg 1 eetlepel minder van de roerbakmix toe.
3. Bij alle gerechten:
Gebruik als bijgerecht o.a. Zuurgoed Trafasie, Gebakken Banaan, Pinda Sambel Trafasie, tomaat (in plakjes gesneden) of komkommer.
Op deze manier verkrijgt het gerecht een mildere en uitgebalanceerde smaak.
Voor een pittiger smaak:
Voor een pittiger smaak voeg 1/2 - 1 Madam Jeanette peper toe.
SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SELAMAT MAKAN! EET SMAKELIJK! KOME DUSHI!