Nieuws

Home Nieuws Paasmenu 2021: vrolijke gezelligheid
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Paasmenu 2021: vrolijke gezelligheid

Pasen staat voor de deur en het paasweekend is met ons Paasmenu 2021 extra feestelijk te maken. Wij hebben de ideale paasrecepten voor je geselecteerd en daar complete paasmenu’s van gemaakt. Zo hoef je niet na te denken over wat je dit jaar met Pasen gaat eten, want dat is al bedacht. Uiteraard is het mogelijk om voorafjes, bijgerechten, hoofdgerechten en desserts uit de paasmenu’s te combineren. Wij hebben drie complete menu’s voor Pasen samengesteld, zodat je alle kanten op kan.

Heerlijk Pasen met smaakvolle gerechten

Het Paasmenu 2021 vormt de basis om het met smaakvolle gerechten uit onze gepassioneerde familiekeuken extra gezellig te maken. Na een paasontbijt of paaslunch is het aan het einde van de dag tijd voor een uitgebreid diner. De hoofdgerechten voor de paasdagen bieden voor iedereen wat lekkers. Bijvoorbeeld met de ene dag zalm uit de wok en de andere dag lekkere kipspiesjes of heerlijke Surinaamse kip uit de oven. Check hier het complete Paasmenu 2021 en maak alvast een boodschappenlijstje.

Vrolijk Pasen met kleurrijke desserts

Pasen staat voor verbinding, maar ook voor gezelligheid en vrolijkheid. Dat betekent ook dat er sprake is van vrolijke kleuren en die zie je dan ook terug in onze paasrecepten. Bijvoorbeeld als het gaat om de sublieme desserts die de maaltijd op een extra feestelijke wijze afsluiten. Daarin speelt de kleur geel de hoofdrol, zoals bij het paasrecept Mangocinno uit ons Paasmenu 2021,  en dat is een kleur die met Pasen verbonden is. Geel roept allerlei associaties op, zoals licht, vrolijkheid, leven en lente. Denk maar aan de lieve gele kuikentjes die uit een ei kruipen. Eieren zijn dan ook weer een symbool van nieuw leven en vruchtbaarheid.

Tip: kleed de paastafel extra feestelijk aan met een vrolijk gekleurd paastafelkleed om onze paasgerechten nog beter tot hun recht te laten komen.

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie