Nieuws

Home Nieuws Must Try! Surinaamse Vispastei!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Must Try! Surinaamse Vispastei!

Smuller van de dag … Vispastei op z’n Faja Lobi Sandhia’s Recepten! Onze Surinaamse Vispastei is een van de lekkerste gerechten die niet voor niets enorm populair is onder onze fans. De ingrediënten staan allemaal op een rij en met de kookvideo erbij is het ook nog eens gemakkelijk om te maken. Maak je boodschappenlijstje via Mijn Kookboek en sla je slag in de supermarkt of in een van de vele toko’s waar je Faja Lobi producten vindt. Bijna alles in huis, maar mist er nog wat? Weet dan dat Flink in de grote steden onze producten binnen 10 minuten al bij je thuis bezorgd.

Variatie altijd mogelijk

Onze easy-to-use recepten staan er om bekend om er variaties op los te laten. Zo geldt dat ook voor de Surinaamse Vispastei. Natuurlijk kan je voor je zelf een variant bedenken, maar ook hierin maken wij het onze fans gemakkelijk. Je krijgt van ons de variatietip er namelijk gewoon bij. Dat is wel zo handig. Bij dit recept is het bijvoorbeeld mogelijk om de tonijn uit het recept te vervangen door zalm. Zo is er nog een tip om te variëren en die vind je natuurlijk gewoon onderaan het recept, zoals je gewend bent. Wij verrassen je graag met heerlijke gerechten uit onze gepassioneerde familiekeuken. Als wij merken dat een gerecht een echte hit is onder onze fans delen wij dat ook graag met jou, net als het geval is met onze Surinaamse Vispastei.

Wij vinden het leuk dat je hier bent en als jij ons waardeert, wil je dan je stem uitbrengen op de Website van het Jaar? Bedankt!

Must Try! Surinaamse Vispastei!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie