Surinaamse vispastei

Home Recepten
Surinaamse vispastei
Afbeelding van Surinaamse vispastei

Bereidingswijze

  • STAP 1: 5 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd), knoflook (uitgeperst) en Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten; tonijn (uitgelekt) toevoegen en enkele minuten opbakken.
  • STAP 2: Pinda Sambel Trafasie, Trassie Trafasie, witte peper, kippenbouillon poeder en doperwten-wortelen (wortelen gehalveerd) hieraan toevoegen, omscheppen en 5 minuten opbakken tot een smaakvolle vulling. 15 minuten laten afkoelen.
  • STAP 3: 2 eetlepels vulling op een bladerdeeg doen, de 4 hoekpunten naar elkaar toe trekken en dichtvouwen; plaats de pasteitjes op een bakplaat. Kluts een ei en bestrijk de pasteitjes ermee.
  • STAP 4: De pastei 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden goudbruin bakken.

TIP: Probeer ook deze pastei gerechten: Pastei en Kookvideo's.

Serveertip: Serveren met Sweet Chili Trafasie of pikante ketchup.

Variatietip: Varieer de tonijn met zalm of vouw de pasteitjes in driehoekjes of in een andere gewenste vorm.

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Gafra 31 januari 2022 07:54
5/5
We hebben in 1 week de vleesbroodje, vlees loempia en vispastei gemaakt en kunnen geen favoriet kiezen. Het maakt je zo gelukkig als alles in 1 keer lukt, is echt alleen met jullie recepten faja lobi sandhia's recepten 😘😋 p.s. ga zo door!!! ...
Angelien 23 januari 2022 09:27
5/5
Ons menu van gisteren: - Nasi Trafasie met Sate - Vispastei Trafasie - Vleesbroodjes Trafasie - Chicken Karaage Trafasie met chili saus en Madam Jeanette Mayo IEDEREEN werd gek, nog n ooit zo lekker gegeten ...
Sterre 5 januari 2022 08:08
5/5
Gaan vanavond de empanadas trafasie maken zin in gisteren vispastei trafasie weer, wat een zachte smaakvolle structuur
Wen 26 november 2021 08:27
5/5
Wat is het vispastei recept toch een knaller zeg! Super sappig en zo smaakvol 🤗 Al 25 jaar groot gebruiker van jullie recepten en producten ga zo door! ❤️
Gin 2 september 2021 08:19
5/5
De Surinaamse vispastei is denk ik het alles lekkerste recept van jullie wat komt door die geweldige Trassie Trafasie van jullie! Ik ben groot fan van jullie merk, recepten, producten en bli jf vooral zo doorgaan, lobi ❤️! ...
Stacey 29 september 2022 07:52
5/5
Ontdekt via mijn buurtjes die deze zomer telkens tijdens de bbq een hele geur door de wijk verspreidde. In de buurtapp vroeg iemand wat dit was, en stuurde ze een foto door van jullie sate's en marinades moksie metie moksie speciaal. We genieten elke week hiervan, als het niet op de bbq is lekker uit de keuken ❤️ ...
R.T. 29 september 2022 00:00
5/5
Kopen ieder jaar wel wat kookboeken. Vind Sandhia's Recepten tot nu toe 1 van de beste. Waarom? Omdat het een luxe kookboek is, een dik kookboek vol met recepten, weinig onnodige verhaa ltjes EN een kookvideo waar je direct naartoe kan. ...
Cees van der Zee 28 september 2022 10:24
5/5
We zijn superblij met de boeken, heerlijke gerechten en makkelijk te maken! Top!
Cindy 28 september 2022 07:58
5/5
De heerlijkste recepten! Vooral meer nasi recepten hoor hihi 😍😘
Oost 28 september 2022 00:00
5/5
Het boek netjes in een 'gift box' ontvangen, en ook nog eens daarna het kookboek in een net strakke plastic. Als je het opent is het net alsof er een magisch gevoel vanaf komt, hee rlijk boek met veel diverse soorten recepten. Van ons krijgen jullie hier een 10 voor! Ga jullie overal volgen, super leuk cadeau. ...
Richters 27 september 2022 07:51
5/5
Specifieke recepten met echt goed opgezette kookvideo's. Fijn website ook en kookboek net binnen maar erg mooi 😎
Michiel Tange 27 september 2022 06:46
5/5
Top product voor echte Surinaamse bami te maken
Rawin 27 september 2022 00:00
5/5
Goed kookboek. 5 sterren!
Van der Zee 26 september 2022 11:04
5/5
Geweldige kookboeken en recepten. Jammer dat veel producten niet in de winkel te koop zijn, alle winkels hebben hetzelfde. Maar via de webshop gaat het prima en kunnen we ons weer uitleven! Superlekker! We zijn verslaafd. Een aanrader! ...
Doortje 26 september 2022 07:58
5/5
Heerlijk! 10 sterren!
Asje 26 september 2022 00:00
5/5
Dik een 10 verdiend top boek
Nos 25 september 2022 09:52
5/5
Heerlijke dumplings trafasie was mijn eerste uitgebreide creatie en goed gelukt. Erg blij mee! 😍
Linde 23 september 2022 07:51
5/5
Genietend van faja lobi voor jaren 😍 kijk elke week weer voor een weekje voorruit om 1 recept van jullie te maken 😋 bij ons is het menu nooit hetzelfde genieten 😊
Resley 23 september 2022 00:00
5/5
Mijn Surinaamse grootmoeder en oma hebben beide jullie delen kookboeken gebruikt. Sindsdien kopen wij al vanaf deel 4 trouw jullie kookboek, en iedere keer verassen jullie ons weer. Top!
Rosaline 22 september 2022 08:38
5/5
Net het avondmenu opgesteld, nu al zin in vanavond hihi 😋
J-J 22 september 2022 00:00
5/5
5 sterren!
Lydia van Dinteren 21 september 2022 13:51
5/5
Helemaal blij met mijn kookboek nr 6.javaanse garnalen gemaakt heerlijk
Q-Q 21 september 2022 08:23
5/5
Kabeljauwpakketjes Trafasie de allerbeste!
Lonneke 21 september 2022 07:47
5/5
Geweldige toevoeging het kookboek aan jullie super uitgebreide website. Ben een tevreden klant 😋
Tobias 21 september 2022 00:00
5/5
5+ sterren: Dikke luxe kaft, in een luxe doos en echt heel veel recepten.
Ross 20 september 2022 07:31
5/5
Wanneer weer zo'n verrukkelijk pastei recept? Kijk elke dag naar al het lekkers bij jullie hihi
U 20 september 2022 00:00
5/5
Geweldig hoe jullie het boek weer telkens in elkaar zetten. Tevreden klant uit Oss.
A-may 19 september 2022 07:23
5/5
Heerlijke roti kip recepten
Shaya 19 september 2022 00:00
5/5
Cadeau gegeven eerst aan mijn moeder, daarna aan mijn nichtjes. Het is echt opzichzelf een gift, maar de recepten ook. Authentiek!
Alicia 18 september 2022 11:03
5/5
Jullie kookboek is weer uitstekend gelukt! Gaan er weer lekker uit smullen. ❤️

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Voeg de producten(en) in dit recept toe in winkelmand van mijn supermarkt
Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Surinaamse vispastei
  • STAP 1: 5 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd), knoflook (uitgeperst) en Madam Jeanette peper lichtbruin fruiten; tonijn (uitgelekt) toevoegen en enkele minuten opbakken.
  • STAP 2: Pinda Sambel Trafasie, Trassie Trafasie, witte peper, kippenbouillon poeder en doperwten-wortelen (wortelen gehalveerd) hieraan toevoegen, omscheppen en 5 minuten opbakken tot een smaakvolle vulling. 15 minuten laten afkoelen.
  • STAP 3: 2 eetlepels vulling op een bladerdeeg doen, de 4 hoekpunten naar elkaar toe trekken en dichtvouwen; plaats de pasteitjes op een bakplaat. Kluts een ei en bestrijk de pasteitjes ermee.
  • STAP 4: De pastei 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden goudbruin bakken.
Ingrediënten
- zonnebloemolie - 1 ui - 5 teentjes knoflook - plakje Madam Jeanette peper - 1 blik (á 480 gr) tonijn (stukken) in zonnebloemolie - 1 el Faja Lobi Pinda Sambel Trafasie - 3 tl Trassie Trafasie of Vega Trassie Trafasie - 1 tl witte peper - 2 tl kippenbouillon poeder - 1 pot (á 680 gr) doperwten-wortelen - 2 pakken (á 450 gram) Koopmans bladerdeeg (diepvries)
Ga naar mijn laatste sessie