Nieuws

Home Nieuws Halloween menu: griezelig lekker
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

Halloween menu: griezelig lekker

Het griezelfeest Halloween is een perfecte aanleiding om eens eng lekkere Halloween gerechten op tafel te zetten. Bereid je voor op een spannende en verrassende avond met een van onze drie Halloween menu’s. Ja, wij hebben maar liefst drie complete Halloween menu’s voor je klaarstaan, omdat de smaken nu eenmaal verschillen. Combineer naar wens als je een voorafje uit het ene menu wilt matchen met een hoofdgerecht uit een ander menu. Deze week staat helemaal in het teken van de traditionele feestdag die op 31 oktober valt. Klik hier voor het menu: Happy Halloween!

Gruwelijk smaakvolle voorafjes

Gruwelijk en angstaanjagend zijn soms de versieringen die Halloweenfeesten omlijsten. Wij spelen daar graag op in, maar zonder iedereen schrik aan te jagen. Daarom zien onze voorafjes er oog- en tongstrelend uit, maar zijn deze wel gruwelijk lekker. Menu 1 van het Halloween menu voorziet bijvoorbeeld in een bijzonder populair voorafje. Dat is de Surinaamse pastei bereid naar recept uit onze gepassioneerde familiekeuken en laat iedereen aan tafel versteld staan. Je kan ook gerust een van de voorafjes uit Menu 2 of Menu 3 kiezen, net wat je wilt en je lekker vindt.

Spanning stijgt met het hoofdgerecht

Laat de spanning van het griezelfeest verder stijgen door een fantastisch hoofgerecht op tafel te zetten. Kies jij voor het populaire gerecht Saté Trafasie of zet je liever Zinger Roti Wraps op tafel? Heb je meer zin in een goed gevuld broodje dan maak je het recept Turks brood met Kip Masala klaar. Natuurlijk kan je deze week ook vaker van het Halloween menu gebruikmaken, zodat je iedere dag een geweldig feestmaal op tafel zet.

Dessert als afsluiter en begin van Halloweenfeest

Ga je Halloween uitgebreid vieren met een Halloweenfeest dan eindig je de maaltijd natuurlijk met een perfecte afsluiter. De drie Halloween menu’s voorzien in lekkernijen die niet te weerstaan zijn. Maak bijvoorbeeld de luxe Magoccino of kies voor het gekleurde Vermicelli dessert. Zo kleurrijk is Bojo als cassave lekkernij trouwens ook.

Vergeet niet om de tafel in stijl te dekken voor het Halloween menu van je voorkeur, zoals met uitgeholde pompoenen, oranje servetten, druipkaarsen en griezelige decoratie. Happy Halloween!

Halloween menu: griezelig lekker

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 5: beoordeeld met 10 sterren en 600+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie