Nieuws

Home Nieuws Kerstmenu 2021 + Oud & Nieuw menu: laat je inspireren
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

Kerstmenu 2021 + Oud & Nieuw menu: laat je inspireren

Het is weer feest met iedereen die je lief hebt! Wij maken het voor jou gemakkelijker door zowel voor kerstavond als voor eerste en tweede kerstdag steeds 3x een kerstmenu 2021 voor te stellen. Dat laat jou volop ruimte om per feestelijke avond en dag je eigen keuze te maken voor voorafjes, voorgerechten, bijgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Het is tenslotte al druk genoeg met alle feestdagen in december. Kom na deze dagen even bij om daarna weer door te gaan met onze feestelijke 3x Oud en Nieuw menu: klik hier voor het kerstmenu 2021. 

Kerstavond: tijd voor gezelligheid aan tafel

Kerstavond op 24 december is bij uitstek een avond om alvast met de gezelligheid aan tafel te starten. Dat is onder meer ideaal als je bijvoorbeeld eerste en tweede kerstdag bij familie op bezoek gaat. Door kerstavond in je eigen gezin speciaal te maken, start je de feestdagen op een perfecte manier. Onze kerstrecepten staan wat dat betreft al voor je klaar en jij hoeft alleen maar de boodschappen te doen. Heb je het te druk? De ambachtelijke producten van Faja Lobi uit onze gepassioneerde familiekeuken zijn uiteraard online te bestellen.

Kerstrecepten voor eerste en tweede kerstdag

Je kan naar keuze zowel voor kerstavond als voor eerste en tweede kerstdag onze easy-to-use kerstrecepten gebruiken. Of je kiest een van deze feestdagen om een heerlijk kerstmenu samen te stellen. Wij voorzien je in de nodige inspiratie voor kerstgerechten, maar je hebt natuurlijk alle vrijheid om een, twee of drie feestelijke dagen speciaal te maken met onze kerstmenu’s.

Tip voor onder de kerstboom

Doen jullie ook aan cadeautjes met kerst? Sandhia’s Recepten Surprise Box valt zeker in de smaak en is met of zonder het bestseller kookboek te bestellen.

Door naar Oud & Nieuw

Kerst is nog niet voorbij of het is alweer tijd voor het volgende feestje. Maak Oud & Nieuw deze keer extra speciaal door heerlijke gerechten op tafel te toveren. Begin de laatste dag van het jaar bijvoorbeeld met het bakken van Sandhia’s oliebollen. Duik daarna weer de keuken in als de avond valt. Buiten is het koud, maar met ons 3x Oud & Nieuw menu zet je binnen gewoon een tropisch paradijs op tafel. Dat is het perfecte begin voor een lange en gezellige avond en fijn samenzijn. Neem uitgebreid de tijd om te tafelen en kijk niet alleen terug, maar ook vooruit naar 2022!

Kerstmenu 2021 + Oud & Nieuw menu: laat je inspireren

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 5: beoordeeld met 10 sterren en 600+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie