Nieuws

Home Nieuws Smuller van de dag: Foe Yong Hai Trafasie
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
Of klik hier om ons bestseller kookboek te kopen!

Smuller van de dag: Foe Yong Hai Trafasie

Zin in lekker eten? Wij hebben voor jou een speciale smuller dan de dag met easy-to-use recept klaarstaan. Foe Young Hai Trafasie heeft nog nooit zo lekker gesmaakt als met onze ambachtsproducten en gezonde ingrediënten. Het gerecht is onder meer rijkelijk gevuld met groenten als winterwortel, paprika, champignon en nog veel meer.

Homemade Foe Yong Hai Trafasie: simpel lekker

Elk gerecht komt rechtstreeks uit onze gepassioneerde familiekeuken en is voor iedereen gemakkelijk te bereiden is. De kookvideo is beschikbaar als extra hulpje als je dat prettig vindt, maar het recept wijst zich ook prima vanzelf. Foe Young Hai Trafasie is dan ook gewoon simpel te maken en zal als smuller van de dag zeker lekker smaken.

Check de ingrediënten

Als je de lijst met ingrediënten voor het recept Foe Yong Hai Trafasie bekijkt dan lijkt het veel te zijn. Maar je hebt vast al een aantal van de ingrediënten in huis om de smuller van de dag te bereiden. Kijk daarom eerst wat je nog in huis hebt en maak voor de rest een boodschappenlijstje. Mijn Kookboek is daar erg handig voor, want daarin kan je het recept opslaan en ook meteen een lijstje maken voor de boodschappen. Dat is gemakkelijk als je in de supermarkt bent. Je kan natuurlijk ook variaties maken op het recept, bijvoorbeeld als je liever vis in het gerecht verwerkt in plaats van kip. Of als je vegetarisch bent, vervang de kip in dat geval dan door vlees met tahoe. Zo maak jij je eigen variant op onze smuller van de dag.

TIP: Als je op het winkelwagentje klikt bij de ingrediënten, zie je direct bij welk verkooppunt je hem online kan bestellen of in de winkel kan kopen, eet smakelijk! 

Smuller van de dag: Foe Yong Hai Trafasie

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 5: beoordeeld met 10 sterren en 600+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie