Nieuws

Home Nieuws Koken met BN’ers: Irma Knol in actie met kookvideo
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Koken met BN’ers: Irma Knol in actie met kookvideo

Irma Knol is inmiddels een bekende Nederlander en treedt wat dat betreft in de voetsporen van haar zonen, Enzo Knol en Milan Knol. Irma houdt natuurlijk van lekker eten en dat is te zien in de kookvideo, waarin zij een recept maakt dat voortkomt uit onze gepassioneerde familiekeuken. Koken is een van de bezigheden van Irma, maar zij is ook druk met haar eigen bedrijf en Instagram.

Bami Trafasie met Kasripo Kip

Onze gepassioneerde familiekeuken voorziet in vele recepten en Irma heeft ervoor gekozen het gerecht Bami Trafasie met Kasripo Kip te maken, haar favoriet. Het maken van een recept begint natuurlijk met het in huis halen van alle benodigde ingrediënten. Naast de kip en groente is er bami nodig en om de authentieke smaak eraan toe te voegen, mogen de ambachtsproducten van Faja Lobi niet ontbreken. Trassie Trafasie is een van de benodigdheden om Bami Trafasie met Kasripo Kip te maken en dit betreft toevallig een ambachtsproduct uit onze gepassioneerde familiekeuken dat onlangs tot Beste Product van het Jaar is uitgeroepen. Het is dan ook een uitstekende keuze van Irma om de lekkere bami te maken, zoals in de kookvideo te zien is.

Zo simpel zijn onze gerechten te bereiden

De kookvideo van Irma laat zien dat het echt heel simpel is om een gerecht te bereiden. Stap voor stap neemt Irma je mee, waarbij je begint met het maken van de bami. Voor het gemak heeft ze de benodigde ingrediënten alvast voorbereid, zoals het snijden van de ui. Check eventueel het recept Bami met kasripo kip voor nog meer informatie. Na het maken van de bami is het tijd voor de kasripo kip. Irma laat zien wat je daar allemaal voor nodig hebt, zoals kipfilet, knoflook en ui net als onze ambachtsproducten waaronder Faja Lobi Gekruide ketjap zonder peper. Als variatie en aanvulling op het gerecht voegt Irma als serveertip Zuurgoed Trafasie toe. Het resultaat volgens Irma: 'Heerlijk'.

Koken met BN’ers: Irma Knol in actie met kookvideo

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie