Nieuws

Home Nieuws Valentijnsmenu 2022: samen genieten
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Valentijnsmenu 2022: samen genieten

Het Valentijnsmenu 2022 met easy-to-use recepten en kookvideo’s voor extra ondersteuning vormen de basis om samen te genieten. Met je partner, bijna geliefde of gewoon met je familie en vrienden. Valentijnsdag is de dag van de liefde en verdient het om gevierd te worden. Onze missie richt zich onder meer op verbinding en daar is Valentijnsdag natuurlijk een prima gelegenheid voor. Uiteraard is ons Valentijnsmenu 2022 zo samengesteld dat je er een onvergetelijke indruk mee kan maken op je geliefde. Je weet dan ook zeker dat het culinair samenzijn nog lang in de herinnering blijft.

Gerechten uit onze gepassioneerde familiekeuken

Alle recepten van het Valentijnsmenu 2022 komen uit onze gepassioneerde familiekeuken. Die passie proef je terug in de gerechten en een beetje extra liefde voeg je gewoon zelf als ingrediënt toe. Er zijn recepten beschikbaar om je romantisch etentje als een compleet luxe diner vorm te geven. Vergeet ook niet om de tafel mooi te dekken en steek er een kaarsje bij aan voor wat extra romantiek.

Romantisch diner met keuze uit vele gerechten

Een romantisch diner begint met het opdienen van een voorafje of een voorgerecht. Je kan volop inspiratie opdoen met ons speciale Valentijnsmenu. De Grilled Zalm Tropicana is een echte aanrader om daarna het menu voort te zetten met Caribische garnalen en te eindigen met Phal Mithai als nagerecht met vruchten. Ben je geen schaal- en visliefhebber dan maak je een keuze uit de andere twee menu’s met gerechten voor Valentijnsdag.

Wil je niet alleen voor je geliefde koken, maar ook met een cadeautje voor de dag komen op Valentijnsdag? Geef dan het Kookboek Sandhia’s Recepten deel 5 als geschenk om de herinnering aan deze speciale dag blijvend te maken.

Valentijnsmenu 2022: samen genieten

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie