Grilled Zalm Tropicana

Home Recepten
Grilled Zalm Tropicana
Afbeelding van Grilled Zalm Tropicana

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Zoete patat (in dunne plakjes) in ruim water circa 4 minuten koken en afgieten.
  • STAP 2: Zalm in 4 gelijke delen verdelen, besmeer ze met zout en witte peper naar smaak.
  • STAP 3: Grill ze in de oven op 200 graden gaar.
  • STAP 4: Maak een dressing door de Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) te mengen met de yoghurt.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's Salades: Maaltijd Salades en Kookvideo's

Serveertip: Verdeel de botersla, ananas (in ronde schijven), zoete aardappel (in ronde schijven) naar behoefte over een bord, plaats de zalm er bovenop; schenk de dressing over de zalm.

Variatietip: Varieer de zalm met kabeljauw.   

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Roos 7 maart 2021 17:12
5/5
Zalm is masala yumyum
Heidje 9 februari 2021 09:21
5/5
Zalm wordt zo mals ongekend!
Jacky 13 januari 2021 08:16
5/5
Wauw, deze gegrilde zalm met bami ziet er zeer smakelijk uit. Dit gaan we maken, en ook zo proberen te serveren, dankjewel voor jullie top recepten! :)
Galermo 6 januari 2021 08:44
5/5
bami met gegrilde zalm heerlijke combinatie. Leuk mijn kookboek vernieuwd werkt uitstekend.
Mandy 8 maart 2021 15:33
5/5
Heerlijk. Ik doe zelf ook een halve spitskool erdoorheen en een handje kouseband. Ik gebruik knoflook garnalen van de lidl uit de diepvries. Die smaken hier heerlijk bij! Alle 5 genieten v an deze maaltijd hier in huis! En het staat wekelijks op het menu ...
Reinout 8 maart 2021 08:24
5/5
Eerste recepten zijn geprobeerd didt weekend en helemaal gelukt. Fijn, soms is dit anders met kookboeken!
Aaldert 8 maart 2021 07:49
5/5
Wat een top website blijf maar scrollen door recepten een hele nieuwe wereld.
Dink 7 maart 2021 18:23
5/5
Verrassend lekkere recepten in jullie kookboek!
Djezlyn 5 maart 2021 18:16
5/5
De recepten staan mooi per hoofdstukken aangegeven, handig voor een leek. Inmiddels een echte kok geworden met jullie fijne recepten!
Alida 5 maart 2021 17:11
5/5
Moksie Speciaal Marinade echt best of the best
Alleke 2 maart 2021 11:27
5/5
5 stars verdiend
Carlos 1 maart 2021 10:56
5/5
Echt serieus een super goed kookboek, deze recensies hieronder hebben mij overtuigd het kookboek te kopen, en deze positieve recensies kan ik bevestigen.
Emma 1 maart 2021 10:15
5/5
Broodje Gehaktbal Trafasie: Krijgt van de hele fam een dikke 10!
Anil 28 februari 2021 08:47
5/5
Moksie alesie met gegrilde kipspiesjes gemaakt. was super
Anika 26 februari 2021 14:56
5/5
5 sterren!
Sin 26 februari 2021 13:52
5/5
Chicken Curry's van Faja Lobi zijn de allerbeste!
Dinkie 24 februari 2021 10:07
5/5
Echt zeker weten een fijn boek de recensies spreken (kook)boekdelen hahaha
Andy 24 februari 2021 09:05
5/5
Masala recepten zijn super.
Nilesh 23 februari 2021 09:23
5/5
Vanuit SU ook jullie beste recensie gegeven. Graag snel en meer faja lobis in suriname
VV 23 februari 2021 08:24
5/5
Wellington Vleesbroodje Trafasie: Recept 100% gelukt. Geweldite smaak
Resley & Danique 22 februari 2021 08:39
5/5
Ook al op Instagram gemeld, hier nogmaals: bedankt voor de lekkere recepten die me laten koken zoals onze moeders en oma's en opa's.
Marinke 22 februari 2021 07:37
5/5
Milka Eksi Koekoe gisteren gemaakt met de Faja Lobi Choco Eksi Trafasie: in 1 keer gelukt! Kookvideo was erg duidelijk, en de verpakking ook. Ga snel jullie Keksi en Eksi Koekoe varianten ko pen en maken. ...
Linda Over. 19 februari 2021 09:43
5/5
Ooit deel 1 gekregen, en nu alle delen t/m 5. Blijven heerlijke kookboeken!
Dien 19 februari 2021 08:37
5/5
Gergilde kippetjes in moksie metie en witte nasi hmmmm yumyum
Sinke 18 februari 2021 14:15
5/5
Goed beoordeeld, super kook boek.
Sang 18 februari 2021 08:22
5/5
Jullie marinades zijn superieur!
Esmeralda 17 februari 2021 11:36
5/5
Meer vega recepten please, eindelijk een website met smaakvolle vegetarische recepten die daadwerkelijk ook lukken.
Finley 17 februari 2021 09:12
5/5
5 sterren!
Dani 16 februari 2021 11:54
5/5
Tagliatelle recept was smaakvol.
Aleya 16 februari 2021 09:54
5/5
Surinaamse roots met colombiaans dit kookboek is voor mij een verademing om zo weer te kunnen koken zoals mijn opa dat deed

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Grilled Zalm Tropicana
  • STAP 1: Zoete patat (in dunne plakjes) in ruim water circa 4 minuten koken en afgieten. 
  • STAP 2: Zalm in 4 gelijke delen verdelen, besmeer ze met zout en witte peper naar smaak.
  • STAP 3: Grill ze in de oven op 200 graden gaar. 
  • STAP 4: Maak een dressing door de Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) te mengen met de yoghurt. 
Ingrediënten
- 1 zoete patat/aardappel (circa 300 gr) - 500 gram zalm - zout - witte peper - 5 el Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce) - 2 el yoghurt - 1 krop botersla - 1 verse ananas (in plakjes)