Grilled Zalm Tropicana

Home Recepten
Grilled Zalm Tropicana
Afbeelding van Grilled Zalm Tropicana
Afbeelding van Grilled Zalm Tropicana

Bereidingswijze

Stap voor stap koken
  • STAP 1: Zoete patat (in dunne plakjes) in ruim water circa 4 minuten koken en afgieten.
  • STAP 2: Zalm in 4 gelijke delen verdelen, besmeer ze met zout en witte peper naar smaak.
  • STAP 3: Grill ze in de oven op 200 graden gaar.
  • STAP 4: Maak een dressing door de Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) te mengen met de yoghurt.

TIP: Probeer ook deze Sandhia's Salades: Maaltijd Salades en Kookvideo's

Serveertip: Verdeel de botersla, ananas (in ronde schijven), zoete aardappel (in ronde schijven) naar behoefte over een bord, plaats de zalm er bovenop; schenk de dressing over de zalm.

Variatietip: Varieer de zalm met kabeljauw.   

Extra informatie: Voor meer informatie en tips bezoek deze links:

Swadish Khana! Njang Swietie! Selemat Makan! Eet Smakelijk Kome Dushi!
Handig alle recepten bij de hand? Bestel ons bestseller kookboek
Recensies
Recensies
Nadja 1 december 2020 12:31
5/5
We hebben er doorhene gebladerd en wauw helemaal top
Eline 1 december 2020 10:01
5/5
Durum met masala 10+ was yummy.
Nelleke 30 november 2020 08:21
5/5
Jullie producten voor het eerste geproefd bij een kennisengroep van ons, sindsdien kunnen we er niet meer zonder!
Geen 30 november 2020 07:23
5/5
Nieuwe bakmix producten en recepten echt uistekend!!
Nan 27 november 2020 09:55
5/5
Kleurrijk kookboek
Annie 27 november 2020 08:49
5/5
Nou de pruimentaart is geslaagd conform jullie recept mensen, eindelijk eens een kloppend recept!
Jennie 25 november 2020 08:24
5/5
WOOWIE!!!!! Choco gelukt in 1 keer!!! Super bereidingswijze en fijn de kookvideo. Komende weken jullie andere smaken uitproberen.
T 24 november 2020 12:58
5/5
Dit recept echt wauw. Eksi mijn favorietj, daarna Keksie daarna Choco. Wanneer komt de mix voor lapis, surinaamse pandan en ananascake?
Jan 24 november 2020 09:55
5/5
BAKMIXEN ontvangen wauw!!!!! Marmercake direct gelukt, keksi en eksi ga ik dit weekend maken.
Lindsay 24 november 2020 08:26
5/5
Probeer meerdere keren een recensie te plaatsen maar lukt telkens niet. Ben erg content met het kookboek genaamd Sandhia's Recepten welke ik cadeau heb gekregen en net op jullie website gebladerd leuk merk zeg ...

Waar verkrijgbaar?

Online bestellen, toko, supermarkt en horeca & groothandel? Geen probleem!

Probeer ook eens..
Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Grilled Zalm Tropicana
  • STAP 1: Zoete patat (in dunne plakjes) in ruim water circa 4 minuten koken en afgieten. 
  • STAP 2: Zalm in 4 gelijke delen verdelen, besmeer ze met zout en witte peper naar smaak.
  • STAP 3: Grill ze in de oven op 200 graden gaar. 
  • STAP 4: Maak een dressing door de Madam Jeanette Trafasie (gele hot sauce) te mengen met de yoghurt. 
Ingrediënten
- 1 zoete patat/aardappel (circa 300 gr) - 500 gram zalm - zout - witte peper - 5 el Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce) - 2 el yoghurt - 1 krop botersla - 1 verse ananas (in plakjes)