Nieuws

Home Nieuws Recept v/d Week: Surinaamse ovenpastei
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Recept v/d Week: Surinaamse ovenpastei

Het Recept van de Week is Surinaamse ovenpastei. Er is een reden waarom dit gerecht is uitverkoren om als Recept van de Week onder de aandacht te komen. Het is namelijk een authentiek gerecht dat als comfort food dient in de winterse maanden. Als het buiten koud is, stormt of regent dan is er niets zo fijn om het thuis aangenaam en knus te maken. Hoe kan dat beter dan in je keuken aan de slag te gaan met de voorbereidingen en de geur van de Surinaamse pastei uit de oven langzaam je zintuigen te laten beïnvloeden.

Surinaamse ovenpastei: gerecht dat lekker vult

De Surinaamse ovenpastei naar recept uit onze gepassioneerde familiekeuken is een gerecht dat goed vult. Dat is te danken aan de combinatie van ingrediënten die als vulling voor de pastei dient. Van origine bestaat pastei uit een combinatie van kip, vlees of vis met groenten of ingrediënten met een hartig karakter. Onze Surinaamse ovenpastei bestaat onder meer uit kip gecombineerd met wortelen en doperwten. Dat is al een fantastische combinatie, en met onze vers bereide roerbakmix Faja Lobi Nasi Trafasie, Trassie Trafasie en Faja Lobi Gekruide Ketjap tover je de pastei om naar een smaakvolle tropische verrassing. Geniet ervan!

Wist je dat wij van de smaakmaker Trassie Trafasie als Product van het Jaar ook een vega variant hebben? Maak de ovenpastei op je eigen vega way met aanpassing van de ingrediënten in combinatie met Vega Trassie Trafasie.

Recept v/d Week: Surinaamse ovenpastei

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie