Nieuws

Home Nieuws Koken met BN’ers: ChefkeLuc maakt Vleesbroodjes Trafasie!
Culinair genieten met onze easy-to-use Recepten, Producten & Kookvideo's
600.000 fans worden hiermee dagelijk culinair verrast. Volg je ons ook?
x
PRE-ORDER ons nieuwste bestseller kookboek deel 6!

Koken met BN’ers: ChefkeLuc maakt Vleesbroodjes Trafasie!

ChefkeLuc, wie kent hem (nog) niet? Jij nu wel, want deze kok heeft het maken van een van zijn favoriete snacks op spectaculaire wijze in beeld gebracht. Op TikTok is ChefkeLuc enorm populair en ook op Instagram zijn er vele trouwe fans die nu zien hoe hij de lekkerste Vleesbroodjes Trafasie maakt. Uiteraard op basis van een easy-to-use recept uit onze gepassioneerde familiekeuken, bekijk de video hier!

Showtime met Vleesbroodjes Trafasie

Het is echt showtime als je ChefkeLuc bezig ziet in de keuken met het maken van onze Vleesbroodjes Trafasie. Het unieke karakter van deze kok en natuurlijk van dit lekkere tropische gerecht komt op eigenzinnige wijze in beeld. Hoe? Door te snijden zonder te kijken en door supersnel te handelen. 

Lust om naar te kijken en natuurlijk om te proeven

De manier van het klaarmaken van de Vleesbroodjes Trafasie, is al een lust voor het oog om naar te kijken. Kan je nagaan, wat het een lust het is voor de smaakpapillen om de broodjes in het echt te proeven. 1 ding is zeker: ChefkeLuc heeft net als wij oog voor details en weet als echte fijnproever hoe een gerecht hoort te smaken.

Koken met BN’ers:  ChefkeLuc maakt Vleesbroodjes Trafasie!

Auteur - Sandhia’s Recepten Wij zijn Jay & Sandhia en verrassen je graag met Award Winning Recepten & Producten uit onze gepassioneerde familiekeuken. De gerechten zijn thuis één voor één door ons op authenticiteit ontwikkeld, uitgetest en beoordeeld, en daarna door onze 600.000 fans goedgekeurd. Lees hier ons verhaal, een familiegeschiedenis van 40 jaar. Alle recepten altijd bij de hand hebben? Bestel hier Sandhia’s Recepten Deel 6: beoordeeld met 10 sterren en 800+ reviews.

Mijn kookboek Afbeelding met text mijn Kookboek

Ontdek de voordelenVoordelen

  • Gratis op elk scherm Eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent.
  • Als eerste onze nieuwe Recepten, Producten & Kookvideo’s Onze nieuwste creaties direct in je kookboek!
  • Gepersonaliseerd aanbod Op basis van je interesses voorzien wij jou van het beste.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrief Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Jij kiest!
Ga naar mijn laatste sessie